HOROSCOPUL săptămânii prezentat de Mariana Cojocaru. Ce rezervă astrele fiecărei zodii VIDEO

Săptămâna debutează cu dreptul pentru toate semnele zodiacale. Veştile bune nu contenesc să apară, mare dragoste ne bate la uşă, iar proiectele profesionale nu lipsesc. Mai mult, astrologii ne spun că nici cu banii nu stăm prea rău.

22 sept. 2014, 08:09
HOROSCOPUL săptămânii prezentat de Mariana Cojocaru. Ce rezervă astrele fiecărei zodii VIDEO

BERBEC. Nunta cosmică aduce împlinirea unui vis de ordin afectiv si chiar asociativ. Universul analizeaza aceste lucruri, berbecii isi vor da seama care sunt cu adevarat iubiti si care sunt pedepsiti.

TAUR. Taurii au parte de aspecte destul de bune. Cei care sunt cu adevarat norocosi vor avea parte de bucurii la loc de munca, noi propuneri, colaborari, laude si apercieri si de acolo se demareaza un nou proiect.

GEMENI. Discutam de trei elemente cheie care contureaza destinul gemenilor. Nunta cosmica, care se petrece acolo unde sentimentele dau pe afara şi marcheaza vestea cea mai importantă pentru acestia. Creativitatea poate suplimenta latura personala dar si profesionala, sustinuti sunt artistii, profesorii, dascalii. Relatiile cu cei mici vor fi foarte intense si apropiate.

RAC. Racii au parte de o saptamana mai relaxata. Brusc va vedeti partenerii cu ochi mai buni, veti fi mai apropiati de rudele de gr 1.

LEU. Leii au parte de o saptamana cu eficienta maxima, discutam de o crestere a coeficientului in acest sens si mai ales pe justitie. Nunta se produce pe casa comunicarii si discutiilor scurte. Leii, la o iesire scurta, la o cafea, la un eveniment, in coltul strazii isi pot intalni marea dragoste.

FECIOARĂ. Fecioarele au Venus in constelatia lor, un plus de carisma, un plus de noroc. Venus e un mic benefic care da noroc de bani.

BALANŢĂ. Balantele au parte de ceea ce inseamna nunta cosmica exact in zodia lor, balantele se gandesc la confort, pun pret pe senzualitate si discutam de o saptamana in care carma e importanta.

SCORPION. Scorpionii au parte de un aspect mai special. Cei mai multi dintre scorpioni vor culege exact ce au semanat. Cei care au muncit si au tras cu sarguinta se vor trezi cu rod bogat, cei carte au semanat vant vor culege furtuna

SĂGETĂTOR. Sagetatorii pot trai un adevarat miracol, luna noua si Soare, un miracol , o veste neasteaptata care le poate schimba radical destinul. Ideile avangardiste ii poate propulsa.

CAPRICORN. Capricornii sunt beneficiarii directi ai unui aspect foarte interesant. Si daca ati indurat si ati strans din dinti, in saptamana urmatoare, munca voastra va fi recunoscuta, munca dvs poate aduce lauri, promovare si bani

VĂRSĂTOR. Varsatorii au o saptamana, desi la o prima vedere vedem marcata doar o casa. Casa 11 e rezervata varsatorului, este saptamana oamenilor inventivi, in astfel de saptamana pot atinge cerul, deciziile care se iau in aceasta saptamana marcheaza viitorul si un salt spectaculos profesional si social, lasati de-o parte tot ce inseamna o alta preocupare.

PEŞTI. În cazul pestilor se anunta aliante de zile mari. Pestii care sunt in relatii matrimoniale vor avea parte de succes, faceti un parteneriat cu jumatatea voastra iar profiturile nu vor inceta sa apara.