Horoscopul săptămânii 22-28 septembrie 2014: Bani, sănătate, dragoste, carieră

Horoscop 22-28 septembrie 2014: Aflaţi ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie săptămâna viitoare.

21 sept. 2014, 08:20
Horoscopul săptămânii 22-28 septembrie 2014: Bani, sănătate, dragoste, carieră

BERBEC 21.03-20.04: Fiti pregatiti pentru o schimbare neasteptata de planuri. Se pare ca prietenii va preseaza prea mult sa luati anumite decizii cu implicare financiara. Examinati bine motivele si apoi luati hotarârea. Nimic nu este mai pretios ca siguranta dumnevoastra.

TAUR 21.04-21.05: Mai multe apeluri telefonice va streseaza si va pun pe gânduri. Va alarmati degeaba si aproape ca va pierdeti rabdarea sa-i ascultati pe cei care, intr-adevar, vor sa va spuna ceva. Cautati sa va calmati, nu va pierdeti timpul cu nimicuri si nici nu aplecati urechea la toate bârfele.

GEMENI 22.05-21.06: In aceasta saptamâna veti petrece mult timp alaturi de familie, prieteni si rude apropiate. Simtiti nevoia apropierii de cei dragi pentru a va consolida relatiile si a va incarca de energie pozitiva. In weekend vi se schimba starea de spirit si deveniti un pic cam prea sensibili.

RAC 22.06-21.07: Este momentul sa inghetati toate miscarile financiare majore pâna când veti obtine o imagine mai clara a viitorului apropiat. Pretindeti ca va veti descurca in orice situatie dar uitati ce este mai important. Nu faceti angajamente pe care nu le puteti respecta.

LEU 22.07-22.08: Starea sanatatii dumneavoastra da semne de oboseala si nu trebuie decât sa cereti sfatul unui medic pentru a pune capat nelinistilor ce va macina. Nu este nimic grav insa va place sa va lamentati si sa gânditi nu tocmai pozitiv. Daca incetati cu atitudinea asta se vor schimba multe. Nu credeti?

FECIOARA 23.08-22.09: Mici retusuri la proiectele ramase nerezolvate sunt tocmai necesare. Planificarea se impune pentru a putea transforma zilele ce urmeaza intr-o saptamâna pozitiva. Nu va multumeste dezordinea, fie ea si in gânduri. Daca reusiti sa va organizati veti deveni mult mai increzatori.

BALANTA 23.09-22.10: Viata va zâmbeste strengareste si va lasati purtati de un val de optimism de invidiat. Priviti totul cu degajare mai ales acum, când ati cam scapat de grijile acumulate. Sistematizarea programului de lucru este necesara inainte de a da buzna in weekend si a va cuprinde o stare de agitatie.

SCORPION 23.10-21.11: In tot tumultul evenimentelor ce va inconjoara nu exista niciun motiv real de ingrijorare. Unii nativi sunt cuprinsi parca de o vraja si plutesc intr-un calmi fara cusur. Folositi-va timpul cu intelepciune si nu veti regreta, terminati ceea ce ati inceput fara sa va gânditi la altceva nou.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cei dragi va vor arata mai multa intelegere daca le explicati starea prin care treceti. Poate evenimentele ce au trecut pe lânga dumneavoastra v-au marcat si nu aveti curajul sa marturisiti ca sunteti depasiti de situatie. Cereti ajutorul si veti gasi sprijin afectiv si moral.

CAPRICORN 22.12-19.01: Cariera se afla intr-un punct delicat si numai daca veti avea vointa perfectionarii treceti fara probleme peste impas. Mijlocul saptamânii este de bun augur pentru relansarea unor mici afaceri sau a unor gânduri inovatoare. Poate ar fi cazul sa cereti si ajutorul unei persoane influente.

VARSATOR 20.01-18.02: Farmecul ar trebui sa fie un instrument valoros pentru dumneavoastra in aceste zile. Blândetea si vointa trebuie sa va ajute si ele sa obtineti de la parteneri respectarea termenelor. Miercuri si joi sunt zile favorabile incheierii acordurilor financiare cu beneficii substantiale.

PESTI 19.02-20.03: Armonia domneste peste casa dumneavoastra si nici la serviciu lucrurile nu stau prea rau. Incredea in viitor va da o liniste cum de multa vreme nu ati mai avut. Doriti sa va imbunatatiti cunostintele, mai ales cele de specialitate si va inscrieti la cursuri. Mult succes!

Sursa: CASANDRA