Horoscopul săptămânii 6-12 iunie. Atenţie la sănătate şi CONTRACTE

Acestă săptămână are un caracter general destul de liniștit. Tocmai se s-a petrecut fenomenul de Lună Nouă, în Gemeni, iar Luna începe procesul său de creștere. În intervalul acestui proces vom observa că e asimilăm mult mai bine alimentele, vitaminele, mineralele, tratamentul, dar pe de altă parte reușim să atragem asupra noastră și sentimentele negative. Acumulăm tot mai mult, atât din cele bune, cât și din cele mai puțin bune.

04 iun. 2016, 09:26
Horoscopul săptămânii 6-12 iunie. Atenţie la sănătate şi CONTRACTE

HOROSCOP: Este bine să dezvoltăm evenimentele plăcute care ne oferă satisfacție, în detrimentul celor neplăcute. Planetele stau cuminți la locul lor, doar Luna își menține mișcarea alertă prin zodiac, debutând cu semnul Racului, apoi Leu și Fecioară. Totuși avem câteva aspecte interesante printre care conjuncția dintre Soare și Venus, care aduce dinamism în plan mental și în comunicarea; opoziția lui Mercur cu Marte retrograd ce ar putea aduce niște răbufniri; și sextilul dintre Venus și Uranus, la sfârșit de săptămână aduce destinderea necesară. Deci avem o săptămână în care să ne bucurăm de ceea ce este, pentru că ne așteptă vremuri mai dinamice, pentru că se configurează o Cruce pe semne mutabile care va destabiliza multe. Pe de o parte putem vorbi despre niște restrcturări birocratice, mai ales cu problematica schimbării Constituției, nu cred că Saturn retrograd va tolera excesul de zel, iar Marte retrograd nu lasă timp de repaus.

Horoscopul saptamanii 6-12 iunie. Atentie la sanatate si CONTRACTE

Berbec

Săptămâna aduce în primă fază nevoia de a fi împreună cu familia, de a acorda atenție și de a primi spirjin emoțional din partea membrilor familiei. Berbecii vor deveni nostalgici cu gândul la copilărie sau la locurile natale și vor încerca să aducă atmosfera deatunci în prezent. Comunicarea se va dovedi un punct foarte. Știu cum să spună și mai ales când să plaseze un compliment astfel încât să aibă rezultatul scandat. Totuși se recomandă să nu aibă tendința de a exagera, și de a „înflori” discuția cu detalii fără rost. Este bine să își exprime noile abilități de comunicare la locul de muncă, dar să o facă într-o manieră clară și concisă. Deja de marți apare o problemă financiară. Opoziția Mercur-Marte începe să se formeze și îi alertează cu privire la niște contracte mai vechi care s-au modificat pe parcurs. De asemenea să păstreze toate chitanțele pentru facturile plătite pentru că va trebui să facă dovada plății. Dacă au credite sau împrumuturi trebuie să vadă termenul limită de plată și să nu îl depășească. Nu este recomandată semnarea niciunui contract de factură financiară, cel puțin până spre week-end. Cum Luna trece în Leu, de miercuri au parte de aspecte bune pentru dragoste. Vor reuși să își consolideze sentimentele pentru o anumită persoană și sunt șanse mari pentru ca cei singuri să găsească o relație stabilă. Însă trebuie să aibă grijă la bani, să nu fie foarte cheltuitori pentru că vor apărea cu totul alte priorități în plan financiar, așa că să își țină bugetul cât se poate de intact. Vineri e bine să vorbească prudent pentru că o vorbă spusă aiurea le poate aduce neplăceri în relație. De asemenea să fie atenți la copii, mai ales privind accidentele. În week-end pot apărea afecțiuni fizice, mai ales dacă să știu cu boli cronice, de aceea este bine să nu neglijeze starea de sănătate, iar dacă este nevoie să apeleze la medic, fără ezitare. Duminica să o păstreze pentru relaxare, au tendința de a se enerva pentru tot felul de lucruri mărunte și trebuie să îșidea seama de asta. Pot apărea planuri pentru un nou contract, idei privind locul de muncă sau simt nevoia de a urma un curs de perfecționare. Este bine săîși urmeze dorințele, mai ales că Luna este în creștere și li se permite o ascensiune lejeră. Cariera lor se menține în limite normale. Să continue să muncească consecvent ca și până acum, însă să evite să se exprime prea vulcanic și să își păstreze preferințele pentru ei, să nu încerce să le impună și celorlați colegi.

Taur

Taurii sunt într-o stare bună, săptămâna îi prinde cu chef de vorbă, lucru mai puțin obișnuit pentru ei. Socializează mult, doresc să întâlnească oameni noi, își exprimă verbal sentimentele. Conjuncția Soare-Venus înseamnă bani pentru ei, dar trebuie să aibă foarte mare grijă și să identifice sursa acestor bani. Să nu accepte să facă compromisuri care să le aducă o sumă marede bani cu efort mic pentru că este foarte posibil ca acestă modalitatea să le aducă probleme de ordin legal. Se bucură ei că primesc bani dar să identifice motivul, pentru că în spatele aparențelor se află ceva ce nu le face plăcere. Pe de altă parte se pot bucura de sprijin material din partea femeilor, dar totuși să mențină precauția. De miercuri Luna le aduce și lor familia aproape. Acesta este mediul în care Taurii se simt cel mai bine, ar fi și mai bine dacă nu ar apărea niște probleme de ordin relațional. Opoziția Mercur-Marte retrograd le poate aduce întoarcerea unui partener, dar acestă să revină cu pretenții, dacă este vorba despre un divorț pot apărea noi cereri în cadrul procesului juridic. Este de bine ca acești nativi să fie atenți la sănătatea lor, în special cea sexuală, aici referindu-mă în principal la bolile cu transmitere sexuală. Toată acestă degajare verbală din partea lor se poate atrage niște antipatii ascunse, nu că ar fi vorba despre niște motive solide, ci mai degrabă despre invidie, pentru că Taurii se dovedesc a fi foarte competenți. De vineri Luna trece în Fecioară și le atinge coarda sensibilă. Își vor restructura sentimentele pentru partener, cel mai degrabă în sens negativ, relația nemulțumindu-i din mai multe puncte de vedere, inclusiv cel sexual. Aspectul Venus-Uranus le aduce ameliorarea antipatiilor mai sus menționate și nu mai este necesar să să ferească de influența negativă a diverșilor indivizi. Și pentru ei latura profesională se păstrează în același limite, pot apărea însă oportunități de câștig, însă nu de pe urma muncii ci mai degrabă a înfățișării (mai ales în cazul femeilor). Și aici se cere precauție.

Gemeni

Pentru ei săptămâna debutează cu un aspect bun pentru partea financiară. Vor reuși să își sporească resursele pe baza rezultatelor de la muncă, mai ales datorită ingeniozității lor, dacă au nevoie de mai mulți bani pot apela cu încredere la sprijinul familiei și se mai ivesc și câteva modalități neașteptate de a mai câștiga câte ceva: un job part-time, un hobby etc. Pentru ei relația Venus-Soare este benefică pentru că le aduce un plus de șarm, de charismă. Chiar avea nevoie de așa ceva pentru că Mercur este destul de afectat și le creează probleme în comunicare. Se pot confrunta săptămâna acesta cu probleme de ordin birocratic, să aibă mare grijă la acte pentru că fie le pierd, fie laîncurcă. Și ca sănătate există un risc mai ales pentru căile respiratorii și brațe. Mai ușor cu tutunul și atenție la obiecte ascuțite și foc. Gemenii compensează probleme relaționale cu rezultatele în carieră. De miercuri, când Luna trece în Leu le revin vorbele și în sfârșit le este mai ușor să spună ceea ce de multtimp doreau. Acum pot rezolva cu succes și câteva aspecte ale relației, însă s-ar putea simți epuizați fizic. Vineri este bine să nu se lase pe tânjeală și să pună prietenii și distracția pe primul plan pentru că asta le poate aduce probleme la locul de muncă. De asemenea să nu exagereze cu relațiile sociale. Sunt limitați ca energie și trebuie să o consume responsabil. Este bine să se desfășoare în preajma căminului în cazul în care apar diverse afecțiuni fizice. Finalul de săptămână trebuie să însemne odihnă. Să lase de o parte toateatribuțiile pentru job, problemele relaționale și să se odihnească, dacă vor să doarmă în plus, să o facă. Săptămâna este epuizantă pentru ei, dar se observă și rezultate la nivelul carierei. Problema lor majoră este plasarea guvernatorului lor, Mercur, în Taur, aspect nefavorabil pentru ei, dar acest lucru se va remedia pe parcurs. Suprasolicitarea este pericolul pentru ei în acestă perioadă așa că trebuie să își acorde momente de pauză și relaxare. De asemenea să își pună la punct programul de somn.

Rac

Cu Luna în semnul lor, Racii încep săptămâna cu dreptul, iar asta se vede în special în domeniile ce țin de comunicare și învățare. Este posibil să întâmpine totuși câteva dificultăți la job, mai ales marți când se vor trezi cu o schimbare neașteptată, dar se vor adapta ei. Cât privește persoana iubită, vor avea mici tensiuni, concretizate prin mofturi cauzate de gelozie. Pentru ei conjuncția Soare-Venus detensionează afecțiunile ce țin de sănătate. Acești nativi trec acum printr-o perioadă sensibilă și se simt…

Continuarea pe showbizreport.ro.