Horoscopul ţigănesc al anului 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Nativii Capelei (Pesti) vor avea succes la bani in 2019, mai ales incepand cu a doua parte a lunii ianuarie. Agili si foarte inteligenti, nativii acestei zodii sunt foarte prezenti in viata sociala si se descurca de minune in afaceri.

29 dec. 2018, 13:25
Horoscopul ţigănesc al anului 2019. Află ce îţi rezervă astrele

Moneda (Balanta) va trece prin momente grele in luna ianuarie 2019, din cauza neintelegerilor cu persoana iubita, scrie ele.ro.

Cei nascuti in zodia Roata (Rac) vor avea in schimb o luna a dragostei si vor cunoaste o persoaa speciala.

Citeşte şi Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 7 ani. Două zodii vor deveni MILIARDARE. Din 2019 începe FERICIREA

Nativii Clopotului (Fecioara) vor incepe anul prin cateva compromisuri, deoarece vor trebuie sa treaca cu vederea cateva nereguli mari pentru a putea continua in afaceri.

Cupa si Toporul (Varsatorul si Sagetatorul) capata o sensibilitate si li se va parea ca toata lumea ii critica. Desi observatiile celor din jur sunt constructive si le-ar aduce beneficii daca ar tine cont de ele, nativii acestor zodii iau totul ca pe un afront.

Cei nascuti sub semnul zodiacal Cutit (Scorpion) au nevoie de o perioada de reechilibrare. Acestia vor fi nevoiti sa renunte la o serie de strategii ce pareau excelente initial. O persoana din familie ii va ajuta sa depaseasca perioadele grele ce vor urma, insa nimic nu va fi imposibil.

Stelele zodiacului chinezesc (Leii) vor avea, in luna ianuarie 2019, mari reusite profesionale, insa vor intampina probleme in plan sentimental.

Nativii nascuti in zodia Sfesnic (Gemeni) vor cantari mai bine lucrurile in luna ianuarie 2019, in timp ce Berbecii (Pumnalul) vor trebui sa actioneze mai mult.Taurii (Coroana) si Capricornii (Potcoava) vor colabora foarte bine cu partenerii de afaceri si vor construi proiecte minunate, proiecte care vor genera o serie de beneficii materiale pentru toata luna.