HOROSCOP: Ianuarie, iulie şi octombrie, cele mai fericite perioade din 2019 pentru câteva zodii

Noul an, spun specialiștii, a venit cu vești îmbucurătoare pentru toate zodiile, care vor fi mai liniștite și își vor găsi drumul pe care l-au căutat atâția ani.

08 ian. 2019, 08:05
HOROSCOP: Ianuarie, iulie şi octombrie, cele mai fericite perioade din 2019 pentru câteva zodii

Va fi un an al stabililității, mai ales pe plan profesional, iar schimbările în carieră vor mulțumiți pe toată lumea, scrie secretele.com. Iată care sunt cele mai fericite luni din acest an, de care trebuie să profitați la maxim.

Bani, prieteni și afecțiune

Luna ianuarie, mai ales după data de 9, aduce bucurii dar și ocazii speciale pentru Berbec, Leu, Săgetător, Capricon, Taur, Fecioară și șanse noi în dragoste pentru Rac, Scorpion și Pești.

Citeşte şi HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii îşi fac planuri de viitor, Leii au neînţelegeri cu partenerul de viaţă

Va fi o lună în care vom aduna nu doar prieteni, ci și încredere și bani în portofel. O lună cu totul specială va fi iulie și asta grație eclipsei de Soare la Luna nouă din Rac, care va avea loc pe data de 2 iulie.

Este momentul în care toate zodiile, dar mai ales cele de Apă și Pământ vor avea de câștigat pe toate planurile, vor începe activități noi și vor vor începe să construiască.

Mai mult unele zodii își vor întemeia și o familie. O altă perioadă extrem de bună a anului va fi luna octombrie, când majoritatea zodiilor vor călători în locuri unde și-au dorit de mult, vor face achiziții importante și toată viața li se va schimba în bine.