Iată cum numărul destinului îţi dezvăluie jobul ideal

Numerologia este considerată un domeniul strâns legat de astrologie. În loc să citești semnele din stele și din alinierea planetelor pentru a determina horoscopul, compatibilitatea cu partenerul sau succesul în carieră, te folosești de numerele din data de naștere pentru a realiza aceleași obiective.

27 iun. 2016, 12:44
Iată cum numărul destinului îţi dezvăluie jobul ideal

Numerele din ziua naşterii dezvăluie mistere care pot decoda întreaga viață sau calea spre succes. Cifra destinului o afli adunând numerele care compun data nașterii tale, până când obții o cifră de la 1 la 9. De exemplu, ești născută pe 09.09.1988, cifra destinului este: 0+9+0+9+1+9+8+8 = 44 = 4+4 = 8. Deci cifra destinului este 8.

Numărul destinului 1: Leader
Ești un lider înnăscut, un inovator precum Muhammad Ali, Walt Disney sau Martin Luther King. Jobul potrivit pentru tine este legat de divertisment, antreprenoriat sau orice profesie independentă. Persoanele cu numărul destinului 1 au mare succes în afaceri, așa că nu mai sta pe gânduri!
Numărul destinului 2: Diplomat
Te pricepi de minune la negocieri, medieri și asistări. Arăți bine și știi să interacționezi cu oamenii.  Orice loc de muncă ce te pune în poziția de a avea grijă de alții este perfect pentru tine. De la psihologie la politică externă, ești capabilă să descrețești orice frunte. Ai trăsături de personalitate similare cu Madonna, Diana Ross, Tony Blair și Jennifer Lopez.

Află ce job ţi se potriveşte în funcţie de numărul destinului pe clickpentrufemei.ro.