Idee inedită a doi tineri. Prima cafenea cu PISICI a fost deschisă în România VIDEO

Idee inedită a doi tineri din Timişoara. Au deschis o cafenea pentru iubitorii de pisici. Cei care iubesc felinele dar nu au spaţiu pentru a adopta una pot alege să-şi petreacă timpul alături de ele, în cafenea. Pisicuţele sunt luate de pe străzi, sterilizate, şi sunt ţinute toată ziua în cafenea, spre deliciul clienţilor.

19 sept. 2015, 17:05
Idee inedită a doi tineri. Prima cafenea cu PISICI a fost deschisă în România VIDEO

Silviu şi Roxana, amândoi iubitori de animale, au deschis această cafenea. Au salvat zeci de pisici fără stăpân, le-au sterilizat, le-au tratat şi, acum, le oferă şansa unui cămin, potrivit România TV.

Citeşte şi Cele mai amuzante PISICI de pe internet. Animale care zâmbesc şi te scapă de stres FOTO

Amandoi suntem iubitori de pisici, ea si-a dorit demult sa deschida o cafenea cu pisici. Eu de asemenea mi-am dorit sa deschid o cafenea cu specific turcesc si asa ca ne-am hotarat sa facem doi in 1. Noi cele pe care le avem pana acum le-am luat de pe strada, au fost abandonate„, a declarat Silviu.

 

Pisicuţele au primit chiar şi un nume de la proprietarii cafenelei. În ultimii ani, în România s-au înmulţit localurile unde sunt tolerate animalele de companie alături de stăpâni. Sunt zeci de cafenele, baruri şi restaurante în toată ţara care le permit clienţilor accesul cu animale.