Ilie Năstase are probleme de sănătate, se va interna în Germania

Ilie Năstase se confruntă cu probleme de sănătate. După ce în 2015 s-a operat aparoscopic de hernie inghinală, fostul tenismen a ajuns, din nou, pe mâna medicilor.

11 apr. 2017, 09:05
Ilie Năstase are probleme de sănătate, se va interna în Germania

Ilie Năstase are probleme cu ficatul, iar acest lucru s-a putut vedea și săptămâna trecută, atunci când a luat parte la deschiderea magazinului soției sale.

”Nu mă simţeam bine şi am fost să fac investigaţii la o clinică de la noi. Medicii au descoperit că am probleme cu ficatul. E cam gras. În timpul antrenamentelor de tenis, mâncam glucoză ca să recuperez energie, iar acum se resimte. Am zis să merg şi în străinătate să investighez problema. La sfatul lui Ţiriac, am ales Germania, unde se află un spital jumătate de stat, jumătate privat. El îi cunoaşte pe profesorii de acolo, pentru că a mers când a avut probleme la plămâni. Din păcate, specialiştii de acolo mi-au confirmat ce-mi spuseseră cei de aici şi anume că am probleme la ficat”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Click.

Fostul sportiv are grijă de sănătatea sa și ține regim, așa cum  l-au sfătuit medicii, iar rezultatele au început deja să apară.

”Nu mai mănânc de vreo două  luni carne, nu am voie băuturi alcoolice, grăsimi şi pâine. Mănânc doar peşte, legume, mai fac sport. Am slăbit 4 kilograme. Am vreo 85, însă trebuie să ajung la 80 kg, aşa mi s-a recomandat”, a mai spus Năstase.