Ilie Năstase, meci demonstrativ contra ARBITRILOR

Ilie Năstase nu a avut o relație tocmai bună cu arbitrii de-a lungul carierei lui de jucător. De data aceasta, va avea o altfel de întâlnire, urmând să joace împotriva lor într-o partidă demonstrativă care va avea loc în cadrul celei de a treia ediții a Galei Arbitrilor de Tenis, programată, sâmbătă, 10 decembrie, la Tenis Club din Curtea de Argeș.

07 dec. 2016, 10:27
Ilie Năstase, meci demonstrativ contra ARBITRILOR

În meciul demonstrativ va evolua și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, scrie sportprofit.ro.

„Vom încheia sezonul la T.C. din Curtea de Argeș cu un eveniment special, anume Gala Arbitrilor de Tenis, unde va fi prezent și Ilie Năstase. Asta, după ce am organizat aici numeroase turnee internaționale pentru dezvoltarea tenisului românesc și pentru comunitaea locală”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

În cadrul celei de a treia ediții a Galei Arbitrilor din Tenis vor fi acordate premiile pentru „Cel mai bun arbitru” și „Cel mai bun tânăr arbitru sub 25 de ani” și de „Excelență pentru întreaga activitate”. Nominalizările sunt următoarele:

– pentru „Cel mai bun arbitru”: Paul Stoicescu, Vlad Domințeanu și Mircea Constantin;

– pentru „Cel mai bun tânăr arbitru (sub 25 de ani)”: Adel Suliman, Tiberiu Bugan și Ioanid Guna.

Printre cei care vor înmâna premiile se numără câștigătorii de anul trecut, Dorin Ursu (cel mai bun arbitru) și Horațiu Ursu (cel mai bun tânăr arbitru).

Cele mai notabile performanțe ale arbitrilor români pe anul 2016 au fost înregistrate de Mihaela Testiban, Lucian Stănciulescu, Mircea Constantin și Vlad Domnițeanu.

De asemenea, în cadrul Galei vor fi premiați cei mai buni ziariști de tenis.

Citeşte mai multe AICI.