Ilie Năstase, mesaj TRANŞANT pentru Gabriela Firea. Cum a deturnat gala în care Primarul Capitalei a premiat-o pe Simona Halep

Ilie Năstase (71 de ani) i-a transmis un mesaj Primarului Capitalei, luni, când a fost invitat să ţină un discurs la gala în care Gabriela Firea i-a acordat Simonei Halep titlul de cetăţean de onoare al oraşului Bucureşti.

27 feb. 2018, 06:27
Ilie Năstase, mesaj TRANŞANT pentru Gabriela Firea. Cum a deturnat gala în care Primarul Capitalei a premiat-o pe Simona Halep

Ilie Năstase a trecut rapid peste formalităţi şi i-a transmis un mesaj clar Primarului Capitalei. După ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru distincţia primită, primul lider mondial din istoria tenisului masculin i s-a adresat Gabrielei Firea, cerându-i să construiască o sală de sport cu o capacitate mare.

Simona Halep a devenit cetăţean de onoare al Bucureştiului. „Este poate cel mai important titlu din cariera mea”

„Doamna Firea, am fost colegi, vă spun doar atât: vrem o sală de sport de 15.000 de locuri. Vă mulţumesc!”, a fost mesajul lui Ilie Năstase, care, apoi, a plecat rapid de pe scena pe care avea să urce George Cosac, preşedintele FRT, şi Gabriela Szabo, preşedintele de la CSM Bucureşti.

În acest moment, Sala Polivalentă este cea mai mare arenă sportivă din Capitală, dar nu poate găzdui decât aproximativ 5.000 de fani.