Ilie Năstase şi Brigitte au fost vineri la DIICOT Timişoara

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au fost prezenţi vineri dimineaţa la sediul DIICOT Timişoara, unde au stat aproximativ două ore.

31 iul. 2015, 09:39
Ilie Năstase şi Brigitte au fost vineri la DIICOT Timişoara

Ilie Năstase şi Briugitte Sfăt au mers vineri la sediul DIICOT Timişoara, pentru o scurtă întâlnire cu fostul soţ al lui Brigitte, Ovidiu Torj, cercetat acum în dosarul de „Prostituate cu eleve de liceu pentru VIP-uri”, în care printre alţii se numără şi judecătorul Nicolae Tomuş şi liderul formaţiei DJ Project, Gino Manzotti.

Citeşte şi Ilie Năstase, despre o MARE GREŞEALĂ din viaţa sa. „A fost o decizie STUPIDĂ!”

Brigitte şi Ilie Năstase au ieşit din birourile procurorilor după aproape două ore, în jurul orei 11.45. Potrivit opiniatimisoarei.ro, ei au coborât prin garajul subteran al clădirii împreună cu avocatul şi au plecat cu o maşină, cel mai probabil, spre reşedinţa pe care cei doi o au în Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Brigitte era îmbrăcată complet în negru, iar fosta glorie a tenisului mondial într-un costum de vara de culoare albastră. Niciunul dintre ei nu a dorit să facă vreo declaraţie. Soţii Năstase nu au fost citaţi în vreun dosar de către procurori. A fost doar o întâlnire pe care Brigitte a dorit să o aibă cu fostul soţ,  aflat acum în arest preventiv, pentru a se interesa de soarta lui.