Ilie Năstase susţine că nu este suspendat de ITF: Nu cred că nu mă vor primi la Roland Garros

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a declarat, sâmbătă, că s-a răspândit o informaţie greşită şi că, de fapt, nu este suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), fostul tenismen precizând cu nu crede că nu va fi primit la Roland Garros.

06 mai 2017, 15:02
Ilie Năstase susţine că nu este suspendat de ITF: Nu cred că nu mă vor primi la Roland Garros

„Nu cred că nu mă vor primi la Roland Garros pentru că eu nu sunt suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis. S-a răspândit o informaţie greşită că aş fi suspendat. Avocaţii mei sunt acum la Londra, iar ancheta este în curs. Mai multe comentarii nu pot să fac”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Ilie Năstase, în vârstă de 70 de ani, nu va fi invitat la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, au anunţat, sâmbătă, organizatorii competiţiei, conform L’Equipe, după ce fostul tenismen nu a primit acreditare nici la Wimbledon.

Decizia organizatorilor turneului de la Roland Garros vine ca urmare a suspendării lui Ilie Năstase de către Federaţia Internaţională de Tenis, în urma incidentelor de la confruntarea dintre România şi Marea Britanie, din Fed Cup.