Imagine emoţionantă cu Brenda din „Beverly Hills”, alături de soţul ei după tratamentul contra cancerului

Shannen Doherty (45 de ani), actrița care a interpretat rolul Brendei în serialul „Beverly Hills 90210", se află probabil în cea mai grea perioadă din viața sa. După ce a anunțat că tumoarea canceroasă de la sân s-a extins, aceasta a publicat o fotografie emoționantă alături de soțul ei.

31 aug. 2016, 16:20
Imagine emoţionantă cu Brenda din „Beverly Hills”, alături de soţul ei după tratamentul contra cancerului

Actrița apare în imagine alături de partenerul său de viață care îi este alături într-un moment extrem de greu. În timp ce Shannen stă întinsă pe patul de spital, soțul ei o sărută cu tandrețe pe frunte. Fotografia a surprins chiar momentul în care Shannen tocmai terminase o ședință de chimioterapie, potrivit click.ro.

În luna august a anului trecut, Shannen Doherty dezvăluia printr-un comunicat că trece printr-o perioadă dificilă. „Da, sufăr de cancer la sân și sunt sub tratament. Încerc să mănânc sănătos, să fac sport și să-mi păsatrez optimismul. Le mulțumesc familiei, prietenilor și medicilor pentru susținerea lor, și, bineînțeles, fanilor care mi-au rămas aproape”.

Shannen a anunțat la începutul lunii august că tumoarea canceroasă s-a extins

Ulterior însă, tumoarea s-a extins: „Am avut cancer la sân care s-a extins la ganglionii limfatici și în timpul unei intervenții chirurgicale la care am fost supusă am descoperit că unele celule canceroase s-ar fi extins chiar dincolo de ganglionii limfatici. Din acest motiv, fac chimioterapie și apoi după aceasta voi face terapie cu radiații”, a declarat actrița la începutul lunii august.

Citeşte şi Brenda din Beverly Hills, noi mărturii cutremurătoare despre lupta cu cancerul care a recidivat