Imagini dramatice filmate la Iaşi. O mamă disperată aleargă desculţă după fetiţa ce i-a fost luată din braţe VIDEO

O mamă din Iaşi a fost filmată în timp ce fuge desculţă pe stradă după fetiţa care i-a fost smulsă din braţe de tată. Instanţa a decis ca micuţa să rămână la bărbat, după ce mama a plecat cu copila din Belgia în România, cu acordul tatălui. Femeia susţine că era bătută de bărbat, iar acesta o acuză de răpire.

05 ian. 2018, 14:30
Imagini dramatice filmate la Iaşi. O mamă disperată aleargă desculţă după fetiţa ce i-a fost luată din braţe VIDEO

Cei doi părinţi locuiau în Belgia şi trăiau o frumoasă poveste de dragoste până când, spune femeia, bărbatul ar fi devenit violent. Cei doi au căzut de comun acord ca femeia care voia să se despartă de bărbat, să vină în România cu copilul. În momentul în care acesta s-a văzut singur, s-a răzgândit şi a acuzat-o pe mamă că şi-a răpit copilul. A deschis un proces în Belgia în urma căruia custodia copilului i-a revenit lui şi imediat a venit să ia copilul din braţele mamei.

Cu ochii în lacrimi, sora mamei spune că fetiţa a mers în braţele tatalui după ce a fost ademenită cu o jucărie. Tatăl în schimb susţine că micuţa trebuie să trăiască la domiciliul ei din Belgia.

Bărbatul a reuşit în final să-şi ia copilul, lăsând-o pe mamă îngenunchiată de durere. Femeia spune că va contesta decizia judecătorilor şi va lupta pentru a-şi lua micuţa înapoi.