IMAGINI INCENDIARE! Cum arată Bianca Drăguşanu după un antrenament la sala. Vedeta şi-a „bombat” posteriorul?

Bianca Drăguşanu e considerată, poate pe bună dreptate, una dintre cele mai sexy femei din showbiz, iar locul fruntaş în top nu i-a fost deloc ştirbit de calitatea de tânără mămică.

02 dec. 2017, 15:21

Prezentatoarea TV are mare grijă de corpul ei şi, pe lângă vizitele regulate la saloanele de lux, munceşte din greu şi la sală. 

Despre Bianca Drăguşanu, gurile rele au spus că este operată din cap până-n picioare, iar frumuseţea şi-ar fi căpătat-o exclusiv cu bisturiul. Nimic mai fals însă, pentru că există zone de pe trupul armonios al vedetei care n-au fost atinse de „uneltele” medicului estetician. Având în vedere imaginile pe care Bianca le prezintă pe reţelele de socializare, filmată în timpul exerciţiilor de întreţinere la sală şi acasă, este lesne de observat că una din zonele amintite este… posteriorul!

Bianca Drăguşanu a fost fotografiată ieşind de la sală, în drum spre SUV-ul ei de lux. Iubita lui Victor Slav s-a aplecat provocator în dreptul portbagajului, căci poziţia o cerea, iar apoi şi-a „cambrat” spatele atunci când a urcat pe scaunul şoferului, evident situat la înălţime, cum este normal într-o maşină de teren. Rezultatul…o şedinţă foto de excepţie care a confirmat un posterior natural. Iar dovezile au fost întărite şi de mărturii ale apropiaţilor.

„Nu, nu e nici pe departe adevărat! (n.r. că şi-a pus implant cu silicon în posterior). Bianca trage din greu la sală, iar eforturile din ultima perioadă se văd cu ochiul liber. Nici nu ar fi avut când să se opereze, pentru că nu are timp de nimic, e mereu pe fugă. Munceşte din greu pentru a arăta aşa”, a declarat o prietenă apropiată a Biancăi Drăguşanu, pentru cancan-ro.