Imagini incredibile într-o pădure din SUA: Au fost descoperiţi DOI Bigfoot – FOTO

Pasionaţii au aşteptat ani de zile pentru a-l vedea din nou pe Bigfoot, iar acum au avut parte de o surpriză inedită: au văzut două astfel de creaturi.

02 oct. 2013, 19:05
Imagini incredibile într-o pădure din SUA: Au fost descoperiţi DOI Bigfoot – FOTO

Fotografiile incredibile, realizate în urmă cu doar două săptămâni, în apropiere de Bradford, Pennsylvania, par a arăta doi Bigfoot care merg printre copaci.

John Stoneman susţine că a zărit cele două bestii de 2 metri înălţime foarte aproape de o stradă principală în Parcul Kinzua. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, se întoarcea de la un festival cu prietena sa când au văzut creaturile misterioase. El le-a făcut repede câteva fotografii. Din păcate, el nu a avut prea mult timp la dispoziţie, întrucât se afla la volanul maşinii, iar în spatele lui se formase o coadă de autovehicule care îl claxonau.

„Nu sunt sceptic, nu cred în aşa ceva, dar nu a fost un urs, puteţi să îi vedeţi blana. Este mai lat la umeri şi stătea ca un om, ca un… Bigfoot”, povesteşte John.

„Zona asta este cunoscută pentru apariţiile lui Bigfoot, dar aceasta este prima oară când am văzut aşa ceva. Merg prin pădure în fiecare săptămână”, a mai spus bărbatul.

Câţiva experţi au declarat în cadrul unei conferinţe recente din Texas că au dovezile existenţei lui Bigfoot şi că au colectat mostre ADN de la el. Proiectul Genomului Sasquatch a cheltuit peste 500.000 de dolari căutând dovezi ale existenţei sale în ultimii cinci ani.