Imagini SCANDALOASE într-o grădiniţă privată: Copiii, BRUSCAŢI şi ABUZAŢI de îngrijitoare VIDEO

Îngrijitoarele şi educatoarele dintr-o grădiniţă particulară din Constanţa au fost surprinse de o cameră de supraveghere în timp ce bruscau şi agresau copiii.

02 iun. 2014, 15:37
Imagini SCANDALOASE într-o grădiniţă privată: Copiii, BRUSCAŢI şi ABUZAŢI de îngrijitoare VIDEO

Micuţii erau traumatizaţi şi bruscaţi de cele care ar fi trebuit să aibă grijă de ei la grădiniţă. Incidentele s-au petrecut într-o grădiniţă privată, frumos amenajată, din Constanţa, unde părinţii plăteau şi 1.000 de lei pe lună.

Părinţii au descoperit încă din luna decembrie că micuţii se întorc acasă timoraţi şi plini de zgârieturi, aşa că au decis să monteze o cameră de supraveghere într-o jucărie din sala de clasă. Astfel, aceştia au descoperit cu stupoare că în timp ce ei credeau că micuţii sunt în siguranţă la grădiniţă, copiii erau abuzaţi, traumatizaţi şi târâţi chiar pe podea în sala de clasă. Şocant este şi faptul că unii dintre copii erau adormiţi cu vin şi treziţi cu cafea, scrie sursazilei.ro.

Citeşte şi: REVOLTĂTOR. O profesoară din Bacău a bătut un elev până l-a băgat în spital

Montând un reportofon în jucăria de pluş preferată a copilului lor, părinţii au aflat aşa şi motivele pentru care micuţul se trezea speriat din somn strigând numele femeii de serviciu de la grădiniţă (doamna Vali n.r.). Femeia de serviciu era cea pe mâna căreia încăpeau des copiii pentru corecţii, atunci când educatorii nu erau preocupaţi să le răspundă întrebărilor.

Înregistrare audio în grădiniţă:

Băieţel: „Uite steluţe!

Educator: „Ia dă-l afara pe tâmpitul ăsta la Vali! La Vali cu el!

Băieţel: „Nuuu.

Citeşte şi: Elev de 13 ani, bătut crunt de un profesor: L-a lovit cu palmele şi cărţile până l-a învineţit VIDEO

Înregistrările arată că un alt băieţel de patru ani a fost pus să doarmă pe o canapea în secretariat, fiind găsit după mai bine de o oră de somn pe jos chiar de femeia de serviciu.

Înregistrare audio în grădiniţă:

Băieţel: se foieşte şi scânceşte

Educator: „Mamă dacă-ţi dau doi pumni în căpățână, culcă-te că te trântesc de nu te vezi acum, cu tot cu pat te dau afară în frigul ăla.

Educator: „Vali? Haide Vali!

Citeşte şi: Directoarea unei grădiniţe din Arad lua MITĂ de la părinţi pentru înscrierea copiilor

Un alt caz şocant este cel al unei fetiţe care este agresată verbal şi întoarsă în pat atunci când cere să iasă la toaletă. Fetiţa a urinat în timpul somnului, dar este pusă de educatoare să doarmă în acelaşi pat. Un alt copil alunecă pe pata de urină la finalul programului de somn, pentru că educatoare a şters urmele doar cu vârful piciorului, cu un şerveţel uscat.

Părinţii copiilor au depus o plângere la poliţie, iar între timp două îngrijitoare au fost concediate. Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a anunţat însă că nu poate interveni în acest caz, deoarece grădiniţa funcţiona fără avizul Inspectoratului Şcolar.

Cercetările continuă în acest caz, iar o parte dintre părinţi şi-au retras copiii de la grădiniţă.

Citeşte şi ŞOCANT: Copii de grădiniţă, loviţi de 120 de ori în JUMĂTATE DE ORĂ de educatoare VIDEO