Imagini şocante, surprinse într-un club. O fată primeşte un pumn în faţă de la un bărbat pentru că-i refuză avansurile

Imagini incredibile surprinse într-un club din Târgu-Jiu. Un tânăr de bani gata a lovit violent o tânără sub privirile celorlalţi clienţi. Totul pentru că fata nu i-a acceptat avansurile sexuale.

16 ian. 2017, 09:03

Un scandal de o violență extremă care a avut loc în dimineața de 8 ianuarie, în jurul orelor 4,00, în localul rău-famat din zona Castelului de apă din Tg-Jiu. Potrivit unor surse citate de gorj-domino.ro, Andy Pavălă, prin intermediul unui prieten, a încercat să o scoată din club pe Mikaela, o tânără din Tg-Jiu, pentru a o duce în altă locație unde voia să întrețină relații sexuale cu aceasta.

În momentul în care a fost refuzat, Pavălă a lovit-o pe tânără cu pumnul în faţă.

Imaginile înfiorătoare, postate pe Facebook, de un personaj din anturajul lui Pavălă, arată cum acesta o lovește cu pumnul, direct în față, pe Mikaela, fără ca acesta să-l fi provocat, iar tânăra se prăbușește pe spate și abia se ridică, ajutată de doi tineri, aflați în apropiere. Mikaela a ripostat și i-a dat acestuia, în cap, cu o sticlă pe care a luat-o de pe una din mesele din club.

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a comunicat că s-a deschis un dosar penal și se fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, cu suspecții în stare de libertate.

Pe Facebook, imaginile postate pe pagina de socializare sunt însoțite de zeci de comentarii ale unor așa ziși interlopi din Tg-Jiu care-l laudă pe Andrei Pavălă pentru lovitura aplicată unei fete. Cel care a postat imaginile i-a acoperit fața lui Pavălă cu o mască a grupării Anonymous, însă acesta recunoaște, într-o postare, că el este „viteazul” care lovește cu pumnul o femeie:

„Să clarificăm lucrurile: Sunt total împotriva violenței fizice, psihice sau de orice fel, împotriva persoanelor care nu o cer! Dar aici este alta situație…provocarea trebuie acceptata și putregaiul eliminat! :))”.

Vezi si: CRUZIME. O femeie însărcinată, bătută de concubin până a pierdut copilul