Îmbulzeală la BEJ din Caraş-Severin, la predarea buletinelor de vot. Şase persoane au leşinat

Îmbulzeală şi nervi la predarea proceselor verbale şi a buletinelor de vot la Biroul Electoral Judeţean Caraş Severin. La sediul acestuia din clădirea ANAF-ului din Reşiţa, câteva sute de persoane, președinți și vicepreședinți ai secțiilor de votare din județ, au stat în frig şi s-au îngrămădit unii în alţii ore întregi. Şase persoane au leşinat şi au ajuns la spital.

12 dec. 2016, 07:00
Îmbulzeală la BEJ din Caraş-Severin, la predarea buletinelor de vot. Şase persoane au leşinat

Preşedinţii celor 365 de secţii de votare din judeţul Caraş-Severin s-au îngrămădit și s-au călcat în picioare unii pe alţii în fața Biroului Electoral Județean, potrivit infocs.ro. După ce şi-au petrecut întreaga zi în secţia de votare, aceştia au fost nevoiţi să aştepte ore întregi în noapte, sub cerul liber, pentru a preda buletinele de vot și procesele verbale ale secţiei de votare.

Oamenii au stat în frig şi în picioare, îngrămădindu-se unii în alţii, deoarece coada la care au aşteptat s-a întins pe câţiva zeci de metri. Mai multe persoane au leşinat şi au fost transportate la Spitalul de Urgență.

Ajunşi la capătul puterilor și al răbdării, mai mulți președinți au amenințat că vor lăsa sacii cu buletinele de vot acolo și vor pleca acasă.