Şoc în fotbal. Impresar ridicat de Poliţie după ce i-a şantajat pe Reghecampf şi pe Ana Maria Prodan

Impresarul Dumitru Tudor, alias Ciorbă, a fost reţinut. Dumitru Tudor a fost prins în flagrant de poliţişti joi după ce i-a şantajat pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi pe soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, de la care a primit 12.000 de lei pentru a nu dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 18:00

Impresarul Dumitru Tudor, alias Ciorbă, a fost ridicat de procurori, sub acuzaţia de şantaj. Atât Dumitru Tudor, cât şi Laurenţiu Reghecampf şi soţia lui, Ana Maria Prodan, au mers la audieri la secţia 8 de Poliţia, din Capitală. După ora 23.00, antrenorul Stelei şi soţia lui au părăsit secţia de poliţie.

Fiica lui Dumitru Tudor le-a declarat jurnaliştilor că „este o neînţelegere, Ana Maria Prodan avea să-i dea tatălui meu nişte bani, în jur de vreo 8.000 de euro, de la un contract pe care l-au avut ei în urmă cu un an”.

Potrivit poliţiei, Dumitru Tudor îi ameninţa pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi pe soţia sa, Ana Maria Prodan că va face publice anumite informaţii compromiţătoare despre cei doi, dacă nu primeşte o anumită sumă de bani. Dumitru Ciorbă a fost prins în flagrant, miercuri seara, chiar în restaurantul pe care el îl deţine.

Anterior, în cursul zilei de joi, Dumitru Tudor a fost sunat de Ionuţ Luţu, în numele lui Laurenţiu Reghecampf, pentru a-i propune acestuia o împăcare, cei doi fiind certaţi de mai multă vreme. Împăcarea urma să aibă loc în schimbul sumei de 12.000 de lei, astfel că părţile s-au întâlnit la restaurantul lui Dumitru Tudor.

Banii au fost însă însemnaţi cu cuvântul mită, iar la scurt timp după „tranzacţie”, poliţia a descins şi l-a ridicat pe impresar.  Dumitru Tudor a fost dus la audieri.

În aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragoş, a fost reţinut în Olanda, alături de Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ, şi de alţi doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.