Împuşcături în trafic după o şicanare. Martorii au sunat imediat la 112, şoferul percheziţionat

Incident extrem de grav în judeţul Vrancea. Un tânăr a tras cu pistolul după o şicanare în trafic. Martorii au sunat imediat la 112, iar poliţiştii au reuşit să-l oprească pe individ după câteva minute.

30 mart. 2017, 10:22
Împuşcături în trafic după o şicanare. Martorii au sunat imediat la 112, şoferul percheziţionat

Mai multe persoane au sunat la 112 pentru a reclama faptul că s-a tras cu un pistol asupra autoturismului lor, în trafic, pe E85. Șoferul bănuit a fost oprit iar autoturismul a fost percheziționat.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, oamenii legii au descoperit pistolul cu care șoferul, un tânăr de 27 de ani, din județul Ialomița, ar fi tras asupra ocupanților unui alt auto Skoda. Totul s-a întâmplat, din primele declarații ale celor implicați, în jurul orei 9, pe porțiunea de E85 dintre Focșani și Garoafa.

La fața locului s-au deplasat lucrătorii de la Serviciul Arme și Muniții din cadrul IPJ Vrancea dar și cei de la Crimă Organizată, după ce persoanele atacate au susținut că tânărul ar fi fost drogat și ar fi avut în mașină, pe lângă pistolul cu care a tras, și droguri sau plante etnobotanice.

Mașina suspectă, o Skoda Octavia de culoare albastră, a fost percheziționată cu atenție de polițiști însă oamenii legii nu au confirmat că, în afara pistolului cu bile s-ar fi găsit substanțe interzise.

Tânărul a fost preluat de polițiști și condus la sediu pentru a răspunde la mai multe întrebări. Acesta nu era singur, fiind însoțit de o tânără de 19 ani.