Împuşcături într-o staţie de metrou din Munchen. O poliţistă este „grav rănită” şi un suspect, arestat UPDATE

Mai multe împuşcături au fost auzite într-o staţie de metrou din Munchen, marţi dimineaţă. Un bărbat a atacat o poliţistă şi a împuşcat-o

13 iun. 2017, 07:42

UPDATE 11:37 Potrivit publicaţiilor germane Bild şi Focus, agresorul a încercat să îi ia poliţistei arma pe care o o purta. Aceasta s-a opus şi a fost rănită de către bărbatul care a atacat-o. Poliţista făcea un cotrol de rutină în gară când s-a petrecut atacul.

UPDATE 11:23 Aproximativ 100 de poliţişti sunt în zona în care au constituit un cordon de securitate. Au fost folosite şi elicoptere, potrivit media locale.

UPDATE 11: 22 Postul de radio bavarez a informat că,potrivit informaţiilor poliţiei nu ar fi vorba despre un atac terorist”.

UPDATE 11:15 O poliţistă a fost „grav rănită” şi cel puţin două persoane au fost, de asemenea rănite, dar viaţa nu le este pusă în pericol. Un suspect a fost arestat

Focuri de armă au fost auzite într-o staţie de metrou din Munchen, marţi dimineaţă, la metroul din Munchen. Cel puţin o persoană a fost rănită, potrivit primelor informaţii oferite de autorităţile germane.

În urma incidentului, o femeie-poliţist ar fi fost rănită de o armă de foc. Agresorul ar fi  împuşcat şi alte persoane. Autorităţile germane du confirmat că există „mai multe persoane rănite” în urma împuşcăturilor.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Michael Riehlein, a mai declarat că nu este clar încă dacă împuşcăturile au provenit de la poliţistă sau de la agresor.

Pasagerii au fost fost evacuaţi din tren de către forţele de poliţie, iar în jurul zonei în care s-a petrecut incidentul s-a instituit un cordon de securitate. 

Incidentul s-a produs la staţia Unterfoehring, marţi dimineaţă.

Autorităţile din Munchen au anunţat că a fost deschisă o anchetă asupra acestui caz.