În plin scandal de divorţ, Marcel Toader rămâne fără casă din cauza datoriilor FOTO

Marcel Toader va fi dat afară din casă în scurtă vreme! În plin divorţ, bărbatul va fi evacuat din apartamentul său din Brezoianu din cauza datoriilor la întreţinere. Apartamentul va fi scos la lictaţie

15 nov. 2017, 10:16

Administratorul blocului care l-a dat în judecată pe afaceristul rău platnic, a primit, recent, prin Asociaţia de Locatari, hotărârea judecătorilor care admit executarea silită şi, totodată, valorificarea lui.

Citeşte şi Marcel Toader bănuia că Maria Constantin îl înşală cu impresarul ei. „Aveau o relaţie mult prea apropiată…”

De mai bine de 3 ani, Marcel Toader nu-şi mai achită datoria la întreţinere. Apartamentul cu două camere din strada Brezoianu pe care afaceristul l-a achiziţionat pe firma are o datorie de 40.000 de lei la întreţinere.

Pe de altă parte, Marcel Toader spune că va vinde el apartamentul, pentru că s-a săturat să locuiască cu nişte vecini comunişti şi într-un bloc vechi.

În bloc sunt foarte mulţi chiriaşi, pentru că mulţi au moştenire apartamentul de la părinţi, iar ei l-au închiriat. Plătesc întreţinerea 1.500 de lei pe lună şi nu am căldură uneori, nu avem portar, uşile sunt comuniste, liftul este din 1977, plus că nu avem o persoană să ne dea zăpada din faţa blocului. Nu avem nici centrală, centrala este comună, aşa că până ajunge în apartament se pierde 35% din căldură. După ce se termină tot scandalul ăsta vreau să mă mut de aici”, a spus Marcel Toader.