Încă o zi de profit cu pariuri1x2.ro: AI AICI BILETUL ZILEI!

Al 5-lea bilet castigator al lunii mai propus de redactia site-ului www.pariuri1x2.ro a fost bifat ieri cu doua pariuri simple. In Elfsborg – Malmo, meci incheiat cu scorul de 1-2, varianta selectata de noi a fost ambele marcheaza, in timp ce pentru disputa Chelsea – Middlesbrough am propus pariul pe cel putin 2 cartonase primite de oaspeti. Chiar doua au fost, dar emotiile nu au lipsit, cartonasul castigator fiind acordat de centralul disputei in minutul 89! Vezi care este biletul zilei de marti!

09 mai 2017, 07:46
Încă o zi de profit cu pariuri1x2.ro: AI AICI BILETUL ZILEI!

BILETUL ZILEI

Mixam ponturile din tenis si fotbal pe biletul propus astazi de redactia www.pariuri1x2.ro. Mizam pe cel mult 3 modificari ale tabelei in Juventus – Monaco, returul semifinalei de UCL, care incepe de la scorul de 2-0 in favoarea torinezilor. Allegri este un tactician formidabil, iar avantajul luat in Principat ii va permite sa abordeze asa cum isi doreste acest duel decisiv pentru accederea in ultimul act.

Mizam si pe duelul Ramos – Schwartzman din turul inaugural al turneului ATP de la Madrid. Pe ”teren propriu”, dar mai ales intr-o forma mult mai buna decat a rivalului argentinian, Ramos are prima sansa in aceasta disputa. De altfel si casele de pariuri ”simt” ca finalistul de la Monte Carlo are mai multe atuuri de partea, cota pe o victorie a lui Ramos fiind in scadere constanta la mai multe agentii importante.

Citeste si:

AVANCRONICILE si PONTURILE semifinalelor UEFA Champions League! | Real Madrid si Juventus se afla cu un picior in finala, AS Monaco are sanse infime la Torino

 

BILETUL ZILEI

14:30 RAMOS – SCHWARTZMAN 1
21:45 JUVENTUS – MONACO SUB 3.5 GOLURI

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.