Încă un BILET CÂŞTIGĂTOR, al 7-lea din aprilie, propus ieri de www.pariuri1x2.ro. Ai aici biletul zilei de luni!

Parcurs impresionant!  Redactia www.pariuri1x2.ro ti-a oferit 7 bilete castigatoare in luna aprilie, iar in ultimele 39 de zile ne-am dublat impreuna investitia de 27 de ori! PROFIT deloc de neglijat!

10 apr. 2017, 07:03
Încă un BILET CÂŞTIGĂTOR, al 7-lea din aprilie, propus ieri de www.pariuri1x2.ro. Ai aici biletul zilei de luni!

Daca sambata am pierdut pe mana Barcelonei, ieri am scos din calcul solistii. Am pariat varianta peste 1.5 goluri la trei partide din campionatele nordice, iar castigul nu a intarziat sa apara. Meciurile pe care le-am avut in vedere au fost Stabaek – Odd (scor 2-0), Hammarby – Kalmar (scor 1-1) si Arendal – Ull/Kisa (scor 1-2). Astfel, redactia celui mai important site de pariuri din Romania a bifat al 7-LEA BILET CASTIGATOR al lunii aprilie!

BILETUL ZILEI

Pastram trendul! Redactia www.pariuri1x2.ro mizeaza in continuare pe cel putin doua schimbari ale tabelei de scor in trei dintre confruntarile zilei. Pariem pe Basaksehir – Galatasaray, Crystal Palace – Arsenal si Astra Giurgiu – Dinamo Bucuresti.In cazul confruntarii din play-off-ul Ligii 1, de mentionat este faptul ca Astra si Dinamo ne-au oferit nu mai putin de 24 de goluri in ultimele 5 confruntari directe. In acest sezon, dupa succesul cu 4-1 repurtat de „caini” la Giurgiu, in turul sezonului regular si un 2-2 la Bucuresti, in retur, cele doua s-au reintalnit in sferturile Cupei Ligii. S-a consemnat un nou 2-2, Dinamo impunandu-se cu 5-2, dupa prelungiri.

________________________________________________________________________

Citeste si:

AVANCRONICILE si PONTURILE sferturilor de finala ale LIGII CAMPIONILOR! | Spectacol total in Dortmund – Monaco, miercuri se joaca Bayern – Real!

____________________________________________________________

BILETUL ZILEI

20:00, Basaksehir – Galatasaray, peste 1.5 goluri
22:00, Crystal Palace – Arsenal, peste 1.5 goluri
20:30, Astra Giurgiu – Dinamo Bucuresti, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.