Încă un proces pentru Traian Băsescu. Vezi cine vrea să-l dea în judecată

Preşedintele Traian Băsescu are imunitate, datorită funcţiei pe care o ocupă, însă după încheierea mandatului de la Cotroceni va avea multe de rezolvat în justiţie.

02 iun. 2014, 12:09
Încă un proces pentru Traian Băsescu. Vezi cine vrea să-l dea în judecată

Pe Traian Băsescu îl paşte încă un proces. Aviatorii vor să îl dea în judecată pe preşedinte, acuzându-l că i-a jignit prin declaraţiile făcute la adresa lor. Cel mai tare oamenii au fost deranjaţi de sintagma „pensii nesimţite”, folosită de Băsescu atunci când vorbea despre veniturile aviatorilor pensionaţi, iar acum vor să-l dea în judecată.

„S-a vorbit cu un avocat, s-a făcut interpelare la Avocatul Poporului. Am fost calomniaţi şi ni s-au tăiat şi pensiile. Aşteptăm promisiunile care sunt de patru ani încoace. Toţi promit, dar nu s-a rezolvat nimic”, a spus unul dintre reprezentanţii aviatorilor care au protestat, luni, în Piaţa Victoriei, cerându-şi înapoi drepturile băneşti. Printre bannere şi pancarte cu sloganuri, oamenii au adus cu ei şi fotografii ale unor colegi de-ai lor trecuţi în nefiinţă, între care şi Adrian Iovan.

„Protestăm contra încălcării demnităţii de aviator, contra dezinformării din mass-media şi a discriminării în interiorul categoriilor sociale şi în cadrul categoriei aviatorilor, unde sunt diferenţe de la 0 la 100%”, a declarat un protestatar.