Încă un veteran de la Pro TV a părăsit postul de televiziune. Vezi despre cine este vorba

Septimiu Sărățeanu a decis să plece de la Pro TV după 18 ani de colaborare. Acesta și-a anunțat plecarea pe contul său de Facebook.

10 apr. 2014, 06:39

Septimiu Sărățeanu a fost în ultimii ani producător al Știrilor Pro TV la Jurnalul de noapte și la cel de dimineață.

Astazi s-a incheiat cea mai importanta etapa a vietii mele. Au fost aproape 18 ani de PRO TV cu experiente si intamplari fabuloase, cu intalniri speciale, cu oameni frumosi si memorabili, cu tristeti si descumpaniri trecatoare. Toate au fost pur si simplu VIATA traita la intensitate maxima, uneori o viata la puls 200, sub semnul becului rosu ” on air „.

PRO TV in toti cei 18 ani mi-a dat si mi-a luat totul si pentru asta ii multumesc.

Le multumesc tuturor acelor oameni de la care mereu am invatat cate ceva. Le multumesc celor care m-au suportat cu firea mea vulcanica. Le multumesc tuturor colegilor si prietenilor cu care am scris istoria media in anii ce au trecut.

Spiritul PRO nu dispare daca schimbi cladirea, daca ii vopsesti fatada, daca ii schimbi adresa sau faci amenajari interioare. Spiritul PRO e in oamenii ce au pus suflet, viata, energie si creier in toata aceasta corporatie, devenita o „multinationala”. Spiritul PRO la mine e in ADN (cum e la multi altii) si nu ma va parasi niciodata.
 Ramane ca in anii ce vin sa aratam ca stim sa deschidem usi ca sa exploram , nu ca sa inchidem lumina.

Nu ma intrebati ce voi face pentru ca inca nu am un raspuns! Am tot timpul din lume sa spun „sunt tanar, doamna!” si sa ma gandesc ce gradinar va ajunge acela ce va apuca pensia.

Vreau sa ma odihnesc putin ca sa pot sa „Gandesc liber” in coordonate sa spatio-temporale definite.

PRO TV sunt mandru ca am fost al tau! Viitor fii mandru ca iti voi apartine!„, a scris Septimiu Sărățeanu pe pagina sa de Facebook.