Incendiu la două vagoane de tren dezafectate. Un om a murit carbonizat, iar altul a suferit arsuri grave

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineaţă, la două vagoane de tren dezafectate aflate în Gara de Nord din Timişoara, intervenţia pompierilor durând aproximativ două ore şi jumătate. Pompierii au găsit un om carbonizat, iar un altul cu arsuri grave, care a fost transportat la spital.

08 feb. 2018, 08:11
Incendiu la două vagoane de tren dezafectate. Un om a murit carbonizat, iar altul a suferit arsuri grave

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” din judeţul Timiş, joi dimineaţă, în jurul orei 5.00 pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu la vagoane dezafectate aflate în Gara de Nord din Timişoara.

La locul intervenţiei au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, iar intervenţia pentru stingerea incendiului a durat aproximativ două ore şi jumătate.

În urma incendiului, o persoană a murit carbonizată, iar alta a suferit arsuri grave, fiind transportată la spital. Cel mai probabil, cei doi sunt oameni ai străzii care se adăposteau în acele vagoane.

Citeşte şi Incendiu în Braşov. Tânăra cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului a decedat la Spitalul Clinic Judeţean UPDATE