INCREDIBIL: Au spart o locuinţă şi au postat mai multe poze pe contul de Facebook al păgubitului

După un furt dintr-o locuinţă din Blaj de la începutul lunii iulie, păgubitul şi-a găsit posibilii făptaşi pe contul său de Facebook.

08 aug. 2014, 07:19

Bărbatul povesteşte că unul dintre bunurile furate din apartamentul său, o tabletă, era setată să acceseze direct contul său de pe reţeaua de socializare, iar „infractorii” şi-au pus pozele pe net, schimbând fotografia de profil. Păgubitul a dus „probele” la poliţie, însă făptaşii sunt de negăsit, scrie alba24.ro.

Reprezentanţii IPJ Alba au declarat că ancheta este în desfăşurare şi că au fost luate „măsuri specifice pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”.

Citeşte şi Culmea hoţiei: Un bărbat a dat mai multe spargeri în timpul arestului la domiciliu

Acum 3 săptămâni, mai precis 4 iulie 2014, în jurul orei 11.30, mi-a fost spart apartamentul din loc. Blaj, norocul meu că nu a fost nimeni acasă la acea oră că cine știe ce se mai putea întâmpla… la politie s-a anunțat în aceiași zi, la ora 16.30… au venit reprezentanții poliției Blaj, au constatat furtul, casa arată ca după război, absolut totul răvășit și normal că nu au plecat cu mâna goală (bani, electronice, aur)… nu a fost găsită nici o amprentă, au trecut zile, săptămâni, nici un rezultat în ceea ce privește ancheta.

Întâmplarea sau, mai bine zis, prostia hoților, face ca acum o săptămână, în data de 25 iulie 2014, între orele 14.51 și 14.56, hoții (sau cei la care au vândut o parte din cele furate) și-au făcut poze cu tableta, pe care le-au postat pe contul meu personal de Facebook (tableta era setată cu logare pe contul meu)… mi-au schimbat inclusiv poza de profil, acum este reprezentată de unul de culoare, iar pe lângă această poză a mai pus alte 2 fotografii cu fața… am adus la cunoștința Poliției Blaj toate acestea, le-am dat acestora inclusiv ID și parola de facebook, pentru a intra și ei, să vadă„, a scris bărbatul pe Internet.

Citeşte şi Hoţi, dar proşti. Doi BĂRBAŢI cad prin acoperişul casei pe care încercau să o jefuiască