INCREDIBIL! Ce face NORA lui Ion Ţiriac pentru un BAN ÎN PLUS

Ileana Lazariuc (32 de ani), soţia lui Ion Alexandru Ţiriac (38 de ani), fiul Ion Ţiriac, a deschis o afacere inedită în România: un magazin pentru a-şi vinde ţinutele purtate.

04 feb. 2015, 10:11
INCREDIBIL! Ce face NORA lui Ion Ţiriac pentru un BAN ÎN PLUS

Ileana Lazariuc vinde de la încălţăminte şi accesorii, până la haine, toate semnate Gucci, Yves Saint Laurent, Prada, Louis Vuitton, Chanel, Christian Louboutin sau Burberry, iar preţurile pornesc de la 50 de euro (pantaloni Gerard Darel), până la 2.500 de euro (o haină de blană de la Fendi). Nu sunt noi, însă arată impecabil, scrie Click.

„O parte din hainele de pe pagina de Internet a magazinului sunt ale Ilenei. Are însă şi articole noi, pe care le achiziţionează din străinătate în sezonul de reduceri ale marilor branduri. Mai are şi prietene care îşi aduc hainele la ea, pentru a le vinde. De obicei sunt cliente de lux care se rezumă să poarte de maximum două ori produsul respectiv, apoi îl aduc la magazin, iar Ileana îşi pune şi ea un comision”, a declarat, pentru Click, o sursă din anturajul norei lui Ion Ţiriac.

Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac au doi copii, pe Alexandru (7 ani ) şi pe Nicholas Noah (4 ani).