Incredibil! Klaus Iohannis, NEMULŢUMIT de performanţa Simonei Halep

Simona Halep a reuşit cea mai importantă victorie a cariere. Sportiva din Constanţa a zdrobit-o pe Serena Williams, numărul unu mondial, la Turneul Capioanelor, cu scorul de 6-0, 6-2. Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis a felicitat-o, însă a ţinut să precizeze că Halep mai are mult de muncit până să devină numărul unu mondial.

22 oct. 2014, 16:30

„Este o victorie importantă pentru Simona, însă trebuie să fie realistă. Mai are mult de muncit până să fie numărul unu mondial. Sper să confirme, pentru că România s-a săturat de dezamăgiri. Succes!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina personal­ă de Facebook, ca răspuns la un comentariu în care Simona Halep era elogiată.

Comentariul lui Klaus Iohannis prin care îşi arată nemulţumirea faţă de performanţa istorică a Simonei Halep trebuie trecut în categoria gafelor făcute în această campanie electorală. Chiar dacă a reuşit să câştige fiecare confruntare electorală în Sibiu, nu se poate compara cu performanţa realizată astăzi de campiona României. Se pare că ghinionul se ţine de liderul PNL!