Inedit. John Malkovich a făcut un film care va putea fi văzut abia peste 100 de ani VIDEO

John Makovich şi Robert Rodriguez au realizat un film care nu va putea fi văzut timp de 100 de ani. În acest răstimp, copiile vor fi păstrate într-un seif.

20 nov. 2015, 06:23
Inedit. John Malkovich a făcut un film care va putea fi văzut abia peste 100 de ani VIDEO

Filmul va putea fi văzut într-o proiecţie specială, pentru care au fost deja distribuite bilete. Cei care vor vedea filmul vor fi urmaşii celor 1.000 de personalităţi invitate prin intermediul unui bilet din metal, care va fi transmis din generaţie în generaţie. Peste o sută de ani, în 2115, moştenitorii acestora vor avea parte de o proiecţie în premieră, aceasta făcându-se cu un aparat de proiecţie folosit în zilele noastre, piesă de muzeu în viitor. Controversatul film, care se bucură deja de trei teasere, poate fi la fel de uşor o reclamă pentru coniacul Louis XIII, care va avea o vechime de 100 de ani la data proiecţiei filmului. Anul acesta, ultra-luxosul coniac a împlinit aceeaşi vârstă, producţia din 1915 găsindu-se într-o ediţie extrem de limitată pe piaţă. Cele trei versiuni de teaser oferă o imagine asupra viitorului, imaginat de Malkovich în trei variante.

Citeşte şi John Malkovich, erou în viaţa reală: A salvat un bătrân VIDEO

Au fost câteva opţiuni pe care le-am avut când a început acest proiect, despre cum va arăta viitorul. O versiune foarte hi tech, super computerizată, una post-Cernobâl, înapoi la natură, într-o civilizaţie în semi-colaps şi o versiune retro a viitorului, aşa cum a fost imaginat acesta în filmele SF ale anilor ’40-’50„, a declarat John Malkovich.

În film, alături de John Malkovich şi Robert Rodriguez, mai apare actriţa Shuya Chang. Cele trei versiuni de teaser nu reprezintă imagini din film, ci mai degrabă felul în care este perceput viitorul, în viziunea lui Malkovich, care a studiat intens noţiuni de futurism, ba chiar şi „viziuni” ale viitorului devenit prezentul zilelor noastre, aşa cum erau ele în urmă cu un secol. Motto-ul filmului conţine o frază cu un umor ironic: „Filmul pe care nu ai să-l vezi niciodată”.