Infarct în direct. Un prezentator TV s-a prăbuşit în faţa camerelor. Atenţie, imagini tulburătoare VIDEO

Un prezentator de televiziune din provincia Eskisehir din Turcia a suferit un infarct în timp ce era în direct, la doar 10 zile după ce îi fusese implantat un stimulator cardiac.

21 nov. 2018, 13:48
Infarct în direct. Un prezentator TV s-a prăbuşit în faţa camerelor. Atenţie, imagini tulburătoare VIDEO

Prezentatorul Sukru Oytan fusese diagnosticat cu aritmie, motiv pentru care a suferit acea intervenție. La doar câteva zile după ce i-a fost implantat stimulatorul cardiac, considerându-se apt de muncă, el a revenit la serviciu, la o televiziune locală din Eskisehir.

Însă, în timp ce vorbea în fața camerelor despre un meci de fotbal între echipele Eskisehirspor-Umraniyespor, prezentatorul s-a înclinat brusc în față, peste birou, menținându-și această poziție. Coprezentatorul Guven Sabaz l-a privit cu confuzie. După câteva momente, Sabaz a decis să mearggă la colegul său și să afle ce se întâmplă cu el. Însă, în timp ce se Sabaz se apropia de colegul său, acesta s-a prăbușit la pământ.

Televiziunea a emis un comunicat de presă în care a precizat că Sukru Oytan a leșinat în timpul transmisiunii live, la doar câteva zile după ce i-a fost implantat un stimulator cardiac, din cauza aritmiei de care suferă acesta.

„Colegul nostru a fost dus de urgență la spital. Medicii au spus că starea lui este stabilă”, a spus un purtător de cuvânt al televiziunii.

Un stimulator cardiac, denumit și „pacemaker” sau „stimulator artificial”, este un dispozitiv medical prin care sunt emise impulsuri electrice, prin electrozi ce sunt în contact cu mușchii inimii, cu scopul de a regulariza bătăile inimii. Dispozitivul electronic miniaturizat emite excitații de ritm regulat, pentru o inimă cu centri fiziologici incapabili să asigure ritmul cardiac normal.