Informaţii din ancheta atacului asupra ginerelui lui Nicolae Ceauşescu. Anchetatorii au un cerc de suspecţi

Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi în cazul atacului asupra lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu. Înregistrările video care au surprins atacul sunt analizate de oamenii legii.

21 mai 2017, 16:05
Informaţii din ancheta atacului asupra ginerelui lui Nicolae Ceauşescu. Anchetatorii au un cerc de suspecţi

Anchetatorii au un cerc de suspecţi în cazul de agresiune comis asupra lui Mircea Oprean. S-a stabilit că acesta a fost atacat de doi bărbaţi şi, în plus, au fost identificate şi câteva trasee ale agresorilor. Extrem de valoroase sunt imaginile de pe camerele de televiziune, pe care poliţiştii le-au ridicat iar acum le studiază. Potrivit România TV, una dintre casete ar fi surprins chiar momentul agresiunii.

Citeşte şi Ginerele lui Nicolae Ceauşescu, ÎN SPITAL după ce a fost BĂTUT în curtea POLITEHNICII

Mircea Oprean a fost bătut, joi seară, în curtea Politehnicii Bucureşti. El a fost agresat la scurt timp după ce a făcut dezvăluiri într-o emisiune tv, spunând că Traian Băsescu avea trecere la Elena Ceaușescu, dar a fost „un blestem”. Totodată, Oprean a mai spus despre fostul președinte Traian Băsescu că era „omul securității”.

Citeşte şi Ginerele lui Nicolae Ceauşescu, primele declaraţii legate de bătaia cruntă încasată de la doi „profesionişti”

Cât despre agresiunea căreia i-a căzut victimă, Mircea Oprean a declarat: „Unul dintre ei a tăbărât pe mine, am încercat să mă apăr, sigur era un profesionist.  A scos cuţitul şi a spus că mă omoară, era un briceag pe care l-am văzut foarte bine. Atunci m-am lăsat pe spate şi cu picioarele l-am lovit în piept ca să închid portiera, dar nu vedeam de unde să prind portiera, ca eram plin de sânge pe ochi şi pe faţă„.