Îngeri transformaţi în monştri. Cum arătau în copilărie cei mai cruzi criminali ai planetei GALERIE FOTO

Publicat: Sâmbătă, 26 Martie 2016 11:20 // Actualizat: Duminică, 27 Martie 2016 11:37 // Sursa: romaniatv.net

Copilăria este asociată cel mai adesea cu inocenţa şi puritatea. Pare greu de crezut, dar şi cei mai mari criminali ai planetei au benefiaciat la un moment dat de aceste atribute ale sensibilităţii. Uitându-te la pozele lor din fragedă pruncie nici n-ai bănui că în timp s-au transformat în criminali feroce şi fără scrupule, adevărate bestii care au scris istoria cu sânge.

1. Adolf Hitler

S-a născut pe 20 aprilie 1889, în micuţa localitate Braunau am Inn, de la graniţa austriaco-germană. A fost un politician carismatic, dar după ce a câştigat încrederea oamenilor a pornit procesul de exterminare a evreilor şi de instaurare a unie noi ordini mondiale. Are pe conştiinţă moartea a milioane de oameni.

2. Osama bin Laden

S-a născut pe 10 martie 1957, dar după atentatele din 11 septembrie 2001 a fost multă vreme considerat inamicul public numărul 1, pe capul său fiind pus un preţ de 25 milioane dolari. I-au fost atribuite organizarea atentatelor de la World Trade Center, a celor de la Madrid, din 2004, de la metroul din Londra, din 2005. A fost liderul și capul reţelei al-Qaida.

3. Iosif Vissarionovici Stalin

S-a născut pe 18 decembrie 1878, în oraşul georgian Gori, dintr-un tată cizmar şi o mamă ce provenea dintr-o familie de iobagi. Şi-a consolidat puterea de lider al Uniunii Sovietice prin măsuri represive fără precedent. A trimis milioane de oameni în lagărele din Siberia şi a ordonat uciderea a peste un milion, amintind aici lichidarea a 20.000 de prizonieri români în lagărul de la Bălți, una dintre cele mai mari crime de după război.

4. Jeffrey Dahmer

S-a născut pe 21 mai 1960 şi a fost supranumit Canibalul din Milwaukee. A fost unul dintre cei mai faimoşi criminali în serie din istorie şi chiar dacă a fost condamnat la închisoare pe viaţă el şi-a găsit sfârşitul la doar trei ani de la încarcerare, în 1994, fiind ucis de un alt deţinut. Dahmer a comis crime, violuri și acte de cruzime asupra a 17 victime, toate de sex masculin, la care s-au adăugat elemente de necrofilie și canibalism.

5. Anders Behring Breivik

S-a născut pe 13 februarie 1979 şi a şocat o lume întreagă pe 22 iulie 2011. A detonat o mașină-capcană în apropierea clădirilor guvernamentale din Oslo, ucigând opt oameni, după care a a debarcat pe insula Utøya, unde se desfășura o tabără a Partidului Muncitoresc, și, pretizând a fi polițist, a deschis focul asupra tinerilor prezenți, împușcând mortal 69 de persoane. În ciuda atrocităţilor comise, Breivik a fost condamnat la doar 21 de ani de închisoare.

6. John Wayne Gacy

S-a născut pe 17 martie 1942 şi în timp şi-a căpătat renumele de Clovnul Ucigaş. A fost condamnat și executat pentru violul și uciderea a 33 de băieți și adolescenți, între anii 1972 și 1978. Din cele 33 de victime, 29 au fost îngropate sub podeaua casei sale, în timp ce celelalte victime au fost găsite în râuri din apropiere. A fost numit Killer Clown pentru că a distrat copii la petreceri, sub numele de Pogo The Clown.

7. Charles Manson


S-a născut pe 12 noiembrie 1934 şi a fost unul dintre cei mai sadici criminali în serie din Statele Unite. El manipula un grup de hippioţi care ucideau în numele lui. Primele crime despre care s-a auzit datează din 1969. Împreună cu Mary Brunner şi alţi doi membri ai bandei au pătruns în casa muzicianului Gary Hinman pentru a-l jefui. Pentru că n-au găsit bani l-au ucis, lăsând un mesaj însângerat pe pereţi. Următoarea crimă, comandată de Manson adepţilor săi, a avut loc în casa actriţei Sharon Tate, care a murit împreună cu alţi patru prieteni aflaţi în acel moment acolo. A urmat afaceristul Leno LaBianca şi soţia sa. Manson a fpst condamnat la închisoare pe viaţă.

8. Heinrich Himmler

S-a născut pe 7 octombrie 1900 şi a fost şeful SS şi al Gestapo-ului, în vremea lui Hitler. De asemenea, a fost fondator și comandant al lagărelor de concentrare naziste, fiind responsabil de moartea a milioane de oameni nevinovaţi. Himmler era un adept și promotor fanatic al ideologiei naziste de exterminare, în cadrul așa-zisei „soluției finale” a populațiilor considerate de ideologia nazistă ca „rase inferioare”.

9. Bashar Al-Assad

S-a născut pe 11 septembrie 1965 şi este unul dintre cei mai brutali lideri din Orientul Mijlociu, fiind considerat principalul responsabil de izbucnirea Războiului civil sirian. Aproape 300.000 de oameni şi-au pierdut viaţa în cei cinci ani de conflict.

10. Hirohito

S-a născut pe 29 aprilie 1901 şi a fost împăratul cu cea mai lungă domnie din Japonia, 62 de ani. El a domnit între 1926 şi 1989, iar în lagărele japoneze din Al Doilea Război Mondial cruzimea era mai mare decât în cele naziste. El i-a convins pe japonezi să săvârşească atacurile kamikaze şi este responsabil de moartea a zeci de mii de prizonieri în lagărele nipone, motiv pentru care mulţi lideri politici sau militari aliaţi au cereau judecarea lui Hirohito pentru crime de război.

3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 21:29
Răspunde | Votează email 0 email
seo plugin
Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword....wait there's even more Now what if i told you there was a simple Wordpress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That's right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin
26 mar 16:27
Răspunde | Votează email -1 email
G'
Unde este Leopold al-II-lea al Belgiei??
26 mar 11:38
... Copilăria este asociată cel mai adesea cu inocenţa şi puritatea. Pare greu de crezut, dar şi...
1
EUR
4.6686
RON
23 Jun
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H