Înregistrare şocantă! Cum a aflat fata lui Dan Condrea de moartea tatălui

Fiica patronului Hexi Pharma si a Laurei Georgescu ar fi aflat de moartea tatălui de la fratele ei. Băiatul de nici 4 ani i-ar fi spus ca tatal lor a facut accident. Fetiţa povesteşte prin ce a trecut într-o înregistrare facuta chiar de mama ei, transmite România TV.

05 aug. 2016, 10:37
Înregistrare şocantă! Cum a aflat fata lui Dan Condrea de moartea tatălui

Fiica de 11 ani a lui Dan Condrea ar fi aflat de la fratele ei de accidentul tatălui. Mama sa le-a dat jurnalistilor inregistrari cu fetita in timp ce povestea despre tragedie. „Mi-a spus ca tati a facut accident de masina şi a murit. David? Da”, este dialogul halucinant între fata lui Dan Condrea şi mama ei. 

Laura Georgescu reproşează faptul că, dintre toti din toata casa, desemnat s-o informeze pe fetita ei ca tatal său nu mai traieste a fost un copil minor, de 3 ani si 11 luni, fără supravegherea unui adult: „Şi ce ai simtit mama? De la David am auzit doar de accident. M-am mirat”

Fetiţa s-a speriat cand a auzit ca tatal ei a facut accident. Însă initial a crezut ca e o pacaleala de-a fratelui sau.

„De murit mi-a zis Uliana ca am intrebat-o de detalii. Nu stiam daca e adevarat, ca David mai mă pacaleste, mai minciuneste. Credeam ca e o pacaleala de a lui David ca tati a facut accident”, spune fetiţa pe înregistrare.

Laura Georgescu o acuză pe Uliana Ochinciuc de abuzuri asupra fiicei ei.

„M-am dus si am intrebat o pe Uliana şi mi-a zis că da, că tati a murit, dar că David nu ştie să foloseasca cuvantul a murit, nu stia ce e aia deci a zis doar cu accidentul. Bine ca mi-a zis David ca daca nu zicea el de accident poate nu aflam decat cand vedeam la televizor”.

Laura Georgescu vrea să demonstreze că poate avea grijă de copil, în ciuda actelor medicale depuse la dosar. Procesul dintre Laura Georgescu şi cei de la Protecţia copilului se va relua pe 8 septembrie. In plus, Uliana Ochinciuc vrea şi ea custodia fetitei.