INSULA IUBIRII 2018. Adevărul a ieşit la iveală. Ce se întâmplă între Mirela şi Ionuţ Gojman. Concurenta a recunoscut VIDEO

S-a aflat adevărul despre relaţia dintre Mirela de la Insula Iubirii şi Ionuţ Gojman. Concurenta a făcut declaraţii despre bărbatul care, în final, a trădat-o.

12 dec. 2018, 11:20
INSULA IUBIRII 2018. Adevărul a ieşit la iveală. Ce se întâmplă între Mirela şi Ionuţ Gojman. Concurenta a recunoscut VIDEO

A trecut un an de la filmările pentru Insula Iubirii. Mirela a trecut printr-o transformare de proporţii. Dacă în Thailanda afişa un trup nu tocmai tonifiat, iată că acum concurenta a trecut printr-o schimbare radicală. A reuşit să dea mai multe kilograme jos şi a apelat chiar şi la ajutorul medicului estetician.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2018. Bogdan, mesaj categoric pentru ispita Maria după sfârşitul emisiunii. Acum se explică totul!

Şi-a făcut mai multe intervenţii, iar acum arată din ce în ce mai bine. Despre relaţia cu Ionuţ Gojman, ea a declarat în ultimul episod de la Insula Iubirii că s-au desapărţit, au luat-o pe drumuri separate.

„Viaţa mea s-a schimbat foarte mult în bine. Nu doar din punct de vedere fizic, am slăbit, mi-am modificat corpul, însă vreau să pun accentul pe psihic.

Ţineam morţiş de relaţii, unele care nu mai mergeau şi erau eşuate. Despre relaţia cu Gojman pot să vă spun că aceasta nu mai există. Fiecare a luat-o pe drumul lui după terminarea emisiunii. El are alte priorităţi, eu la fel. Avem alte oportunităţi în viaţă. Nu am rămas duşmani, am rămas amici. Viaţa merge înainte. „, a spus Mirela.

După difuzarea ultimului episod Insula Iubirii la Antena 1, Ionuţ Gojman s-a mândrit pe pagina sa de Facebook cu faptul că în sezonul 5 va apărea cu certitudine ca ispită.

Ionuț Gojman de la Insula iubirii rupe tăcerea. Mesajul trimis de concurent

Ionuț Gojman a rupt tăcerea. Deși până acum concurentul a păstrat tăcerea, acum Ionuț Gojman de la Insula iubirii a transmis un mesaj tuturor celor care l-au urmărit în emisiunea difuzată la Antena 1.