INSULA IUBIRII 2017. O concurentă a făcut AVORT pentru a participa la emisiune. DETALII ŞOCANTE

INSULA IUBIRII 2017. O concurentă de la INSULA IUBIRII 2017 a recurs la un avort pentru a putea participa la INSULA IUBIRII 2017. Este vorba despre Bianca, iar dezvăluirea a fost făcută chiar de iubitul ei Liviu.

11 iul. 2017, 13:56
INSULA IUBIRII 2017. O concurentă a făcut AVORT  pentru a participa la emisiune. DETALII ŞOCANTE

INSULA IUBIRII 2017. Bianca a făcut avort, după ce a semnat contractul pentru participarea la emisiune. Chiar dacă rămăsese însărcinată, fata a luat o decizie șocantă și a renunțat la copil. Bianca și Liviu au ținut neapărat să ajungă în Thailanda pentru a-și testa fidelitatea, astfel că un copil le-ar fi stricat cu siguranță planurile.  După emisiune, Bianca și Liviu s-au căsătorit.

INSULA IUBIRII 2017. Medicii au descoperit ce pastile lua DeeDee. „Poate să moară!”

INSULA IUBIRII 2017. „Eu am zis. Eu am zis că avem un contract… Suntem proşti. Ce să spun, că am fost proști? D … am fost!”, a spus Liviu. Deşi în aceste condiţii contractul era anulabil, cei doi nu au pus întrebări şi au ales să renunțe la copil. După terminarea show-ului, Bianca și Liviu s-au căsătorit, cei doi ajungând într-un final la concluzia că sunt făcuți unul pentru celălalt.

INSULA IUBIRII 2017. Sechestrare de persoane şi proxenetism la INSULA IUBIRII. „Ispitele sunt plătitite să facă sex cu concurenţii”