INSULA IUBIRII. Cum l-a şantajat Diana pe Ben printr-un schimb de MESAJE. Vezi DIALOGUL

INSULA IUBIRII. Ben şi Diana nu au rupt legătura după ce s-au întors din Thailanda. O sursă din apropierea celor doi a dezvăluit că Diana a revenit la fostul iubit, care obişnuia să o susţină financiar.

06 iun. 2017, 10:54
INSULA IUBIRII. Cum l-a şantajat Diana pe Ben printr-un schimb de MESAJE. Vezi DIALOGUL

INSULA IUBIRII. Ben n-a reacţionat pe măsură, iar Diana a trecut la acţiune şi a refuzat apoi să-i mai răspundă. De aici, a început un schimb de replici între cei doi amorezi, în care Ben îi reproşează brunetei că nu mai vrea să-i răspundă la telefon după ce a refuzat să o ajute cu bani. Practic, Diana a apelat la un mic şantaj, condiţionându-l pe Ben să-i dea bani dacă îşi doreşte să-i mai răspundă atunci când o caută, scrie Cancan, care prezintă mesajele dintre cei doi:

„De ce-mi dai block?”, o întreabă Ben de Diana.

Bruneta i-o taie sec: „Că nu avem ce discuta!”.

„Eşti un copil”, îi replică Ben.

Diana confirmă cuvintele fostui iubit: „Corect!”

„Până să mă întrebi de bani, am avut ce discuta. După ce ţi-am spus adevărul că eu nu am bani, nu mai avem ce să discutăm”, îi reproşează rănit Ben.

Diana i-a întărit convingerea: „De ce să ţin lângă mine oameni care nu mă pot ajuta?!”.

INSULA IUBIRII 2017. Reacţia incredibilă a lui Ben când o vede pe Diana în momente intime cu Andy FOTO

INSULA IUBIRII. Altfel, tentaţia e din ce în ce mai mare pe „Insula iubirii”, iar căderea în ispită a devenit realitate. După Diana care deja şi-a asumat noua relaţie, despărţindu-se de Ben, un alt cuplu venit să-şi testeze fidelitatea este la un pas de a se despărţi. Aurel s-a ţinut departe de ispita Bianca, însă până la urmă i-a căzut în ispită. După patru zile lungi în care a făcut totul pentru a se ţine departe de tentaţie, în cea de-a patra seară a căzut pradă ispitei şi şi-a dat frâu liber sentimentelor. Aurel a atras-o în mare pe roşcată şi în cele din urmă s-a lăsat sărutat cu pasiune, dând-o uitării pentru câteva minute pe Alexandra, femeia pe care spunea că o iubeşte şi împreună cu care a venit pe „Insula iubirii”.