INSULA IUBIRII. Hannelore, obligată să doarmă în acelaşi pat cu ispita Andy. Concurenta a plâns de furie VIDEO

Cele patru cupluri au petrecut dream date-urile de 24 de ore alături de ispitele lor preferate, iar băieții au avut parte și de o confruntare cu rivalii lor, înainte de Bonfire-ul final, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon 'Insula Iubirii'.

13 nov. 2018, 09:31
INSULA IUBIRII. Hannelore, obligată să doarmă în acelaşi pat cu ispita Andy. Concurenta a plâns de furie VIDEO

În dimineața dream date-ului, Hannelore a făcut din nou o demonstrație, de această dată în fața Mirelei, scrie viva.ro. Profitând de faptul că aceasta nu știa că iubita lui Bogdan a avut de ales, Hanne s-a arătat deranjată de faptul că ar fi fost obligată’ să meargă la dream date alături de Andi. Plecați însă împreună, această nu i-a arătat nimic din furia’ sa lui Andi. S-a purtat de parcă nu s-a întâmplat nimic, glumim ca și cum s-a șters totul cu buretele’, a spus ispita.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2018, momentul adevărului: „Nu ştiu ce imagini aţi văzut voi cu noi dincolo”

Cu toate acestea, la întoarcerea la Minitel, Hannelore s-a plâns Mirelei că dream date-ul a fost un dezastru, că a plâns de furie că trebuie să doarmă în același pat cu Andi, deși acesta a anunțat-o că nu va face asta. Nu se aștepta să fiu atât de rece cu ea. Deși mi-a spus că pot să dorm cu ea, nu i-am mai dat ocazia să aibă spună că cine știe ce atingeri ar fi fost’, a spus ispita. Iar momentul în care ispitele au părăsit insula, Hannelore a rămas liniștită că singurul care îi știe secretul va fi deja foarte departe atunci când ea se va întâlni cu viitorul ei soț. Cu toate acestea, Mirela nu s-a sfiit să îi ceară socoteală atunci când fetele au rămas singure. De ce s-a îndrăgostit Andi? Ceva ai făcut tu, îți dai seama cât suferă, ce e în sufletul lui acum?’, i-a spus Mirela lui Hannelore, care a continuat să nege cu vehemență orice implicare.

Despărțirea de ispite a fost ca o despărțire de prieteni’, a început Hannelore discursul la scurt timp, la Bonfire, în fața prezentatorului emisiunii Radu Vâlcan. Când mi-am dat seama ce se întâmplă, am oprit tot. Nu aș putea să îl văd pe Andi ca pe un iubit’, a mai spus aceasta, fără să știe că Andi este și el pregătit să stea în față ei la Bonfire și să completeze versiunea de realitate povestită de Hannelore.