Întâlnirea campionilor la Montreal, Simona Halep vs. Lucian Bute. Poza postată de pugilist pe Facebook FOTO

Simona Halep este principala favorită a turneului de la Montreal și va juca direct în turul al doilea. Halep a mai cucerit acum 2 ani trofeul de la Montreal. Numărul 1 WTA va avea un suporter de lux la Rogers Cup. Lucian Bute, fostul mare campion mondial la box, a încurajat-o pe Halep înainte de turneu.

07 aug. 2018, 11:09

Bine ai venit„, a fost mesajul lui Bute care însoțește fotografia realizată la petrecerea de deschidere a turneului, care a avut loc vineri. Fanii români au fost încântați să vadă doi campioni în aceeași fotografie și au luat cu asalt pagina de Facebook a pugilistului.

Doi imenși campioni. Ce frumusețe de fată!„, „Doi mari campioni ai României. FELICITĂRI” sau „Top! Tot respectul!” sunt câteva dintre mesaje.

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Montreal, va intra în competiție abia în turul doi, acolo unde va întâlni învingătoarea duelului Pavlyuchenkova – McHale. Nu mai puţin de 5 sportive din România vor juca în primul tur al întrecerii de la Montreal. Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu.

Poza postată de Lucian Bute pe Facebook: