Întâlnire de gradul 0. Daniela Gyorfy, faţă în faţă cu amanta soţului ei. Cum a reacţionat cântăreaţa

Daniela Gyorfi, însoțită de George Tal, a avut, zilele trecute, un concert în Germania, loc în care fusese invitată să cânte într-unul dintre cluburile frecventate de români. Iar când a ajuns acolo, cântăreața a avut parte de o surpriză uriașă: a dat nas în nas cu cea despre care s-a spus, în urmă cu ceva ani, că este amanta lui George Tal.

16 nov. 2016, 09:42

„Am văzut-o acolo și imediat i-am spus Danielei, am rămas amândoi interziși că a avut curajul să vină la o cântare. Părea să se simtă foarte bine și am aflat, cu stupoare, că fiul ei se declară fanul Danielei. Nu am vorbit deloc, nu aveam ce…”, a spus George Tal, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Nu se mai termină SĂPTĂMÂNA NEAGRĂ. Daniela Crudu, anunţ cutremurător. „A murit…”

Mai mult decât atât, se pare că Sorina s-a bucurat din plin de seara românească petrecută la restaurantul din Germania, ea nefiind deloc inhibată de faptul că actuala iubită a bărbatului cu care are un copil a fost invitata serii. „Ce era să fac când am văzut-o acolo? Am zâmbit și mi-am văzut de treabă, am cântat cât am putut eu de bine”, ne-a spus frumoasa cântăreață.

În tot acest timp, Sorina, alături de soțul ei, a dansat pe toate melodiile cântate de Daniela, ea fiind nelipistă de pe ring, privind-o totodată, întreaga seară, cu mare atenție, pe vedetă. „Marc al meu este fan Daniela Gyorfi! A văzut-o pe net… acum în realitate”, a declarat fosta amantă a lui George Tal după ce s-a terminat concertul româncei din restaurantul german. Culmea, Marc este copilul pe care ea îl are cu George Tal, între cei doi având loc, în urmă cu ani buni, un scandal uriaș.

Citeşte şi George Tal este la pământ. Daniela Gyorfi se mărită cu un celebru manelist. Au pus naşii, au făcut invitaţii… FOTO

Scandal uriaș din cauza amantei

În urmă cu câțiva ani, Sorina Popa Hoisler făcea turul televiziunilor, mărturisind că a fost amanta lui George Tal și că în urma relației lor s-a nascut un băiat, Marcus. Femeia, de profesie asistentă medicală, mărturisea atunci că iubitul Danielei Gyorfi nu a mers să își vadă copilul de câțiva ani și ca nici nu a plătit pensia alimentară. Fosta amanta a „tras” ani buni de Tal ca să-i plăteasca pensie alimentară pentru fiul lor, Marcus, ea reușind, într-un final, sa obțină ceea ce își dorea. Însă, de ani buni, Sorina nu-i mai are grija lui Tal căci și-a refacut viața lângă un alt bărbat și, de ceva vreme deja, a născut și al doilea copil.