Întâlniri amoroase în ambulanţă. O dubă a Salvării a fost transformată în taxi pentru îndrăgostiţi

Ambulanţa a devenit taxi pentru îndrăgostiţi în Botoşani. Tinerii din judeţ au ajuns să folosească ambulanţele pentru întâlniri amoroase, aceasta fiind cea mai ieftină modalitate de a parcurge câteva zeci de kilometri prin judeţ.

09 ian. 2018, 06:54
Întâlniri amoroase în ambulanţă. O dubă a Salvării a fost transformată în taxi pentru îndrăgostiţi

Tinerii din judeţul Botoşani găsesc mijloace tot mai inventive pentru a se întâlni. Astfel, aceştia ajung să folosească ambulanţele pentru întâlniri amoroase. În acest mod, îndrăgostiţi care sunt despărţiţi de câteva zeci de kilometri prin judeţ, au găsit o modalitate de a se vedea gratuit. Cel care este în judeţ sună la ambulanţă şi acuză stări de rău care necesită transportul la Urgenţe. Acolo se face bine „miraculos” şi este luat de persoana iubită la întâlnire.

Potrivit monitorulbt.ro, un astfel de caz a avut loc recent, când o ambulanţă a fost trimisă de urgenţă în zona Săveni, unde o tânără de 25 de ani a sunat la 112 pentru a anunţa că a înghiţit mai multe pastile în scop de suicid. Conform protocolului de tratament, tânăra trebuia adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru tratament, ceea ce s-a şi întâmplat. Adusă la Botoşani, aceasta urma să fie supusă unei proceduri de spălături gastrice şi ţinută sub supraveghere medicală, însă la scurt timp după ce a ajuns la spital a început să se simtă mai bine.

Ca prin miracol, la Urgenţe a ajuns şi un bărbat, care s-a prezentat ca fiind iubitul ei, şi cu care a şi plecat la scurt timp, semnând că refuză tratamentul. Practic, a folosit ambulanţa pe post de taxi şi secţia noastră ca punct de întâlnire cu iubitul din oraş, iar noi nu putem face nimic în legătură cu asta”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Astfel de cazuri au devenit tot mai frecvente în judeţ în ultima vreme, mai scrie sursa citată.