Interimarul de la conducerea IPJ Vaslui a câştigat concursul de şef al instituţiei, după ce picase examenul de adjunct

Interimarul de la conducerea Poliţiei Judeţene Vaslui, Doru Gabriel Panţiru, a câştigat concursul de şef al insituţiei, în urma concursului organizat, joi, de către IGPR, după ce înainte picase examenul de adjunct al aceleiaşi unităţi. Poliţia Judeţeană Vaslui nu mai are inspector şef de un an şi jumătate, în urma ieşirii la pensie a fostului conducător Mihai Carp, care a preferat să se retragă din Poliţie, fiind cercetat într-un dosar pe corupţie.

15 iun. 2017, 15:06
Interimarul de la conducerea IPJ Vaslui a câştigat concursul de şef al instituţiei, după ce picase examenul de adjunct

Poliţia Judeţeană Vaslui are un nou şef după un an şi jumătate de interimate. Astfel, comisarul şef Doru Gabriel Panţiru a reuşit să câştige concursul organizat, joi, de către Inspectoratul General al Poliţiei Române, primul după ieşirea la pensie a celui care a condus IPJ Vaslui între anii 2005 – 2015, comisarul şef Mihai Carp, potrivit news.ro.

Acesta a preferat să se retragă din activitate după ce a fost cercetat şi, ulterior, trimis în judecată, pentru fapte de corupţie.

„Confirm că am promovat concursul de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. Conform procedurilor, urmează să fie comunicată oficial dispoziţia şefului IGPR de instalare pe post”, a declarat, joi, pentru News.ro şeful Poliţiei Judeţene Vaslui, Doru Gabriel Panţiru.

Câştigătorul concursului de şef al Poliţiei Judeţene Vaslui a asigurat interimatul conducerii instituţiei în ultima jumătate de an, după ce la şefia IPJ a fost, tot interimar, comisarul şef Ionel Mirică, detaşat pe o perioadă de un an de pe postul de adjunct al Poliţiei Judeţene Bacău.

Doru Gabriel Panţiru a candidat, în urmă cu o lună, şi la postul de inspector şef adjunct al Poliţiei Judeţene Vaslui, concurs pe care însă nu l-a promovat. De altfel, această funcţie este în continuare neocupată de un an şi jumătate.

Citeşte şi Se întâmplă în Vaslui: un primar trimite înapoi, prin poştă, gunoiul aruncat pe câmp