Internauţii care au criticat pe Facebook Poliţia Locală din Târgu Jiu, chemaţi la audieri VIDEO

Internauţii care au criticat pe Facebook Poliţia Locală din Târgu Jiu au fost chemaţi la audieri. Tinerii au dat explicaţii pentru comentariile făcute la o postare în care apărea un echipaj al poliţiei, aflat în misiune, cu girofarul pornit, informează România TV. Până în prezent nu s-a stabilit nicio sancţiune în cazul lor.

21 feb. 2017, 16:26
Internauţii care au criticat pe Facebook Poliţia Locală din Târgu Jiu, chemaţi la audieri VIDEO

Şapte oameni au fost chemaţi la audieri pentru comentariile ironice la adresa Poliţiei Locale. Asta deşi peste 300 de oameni au avut ceva de spus la postarea în care o maşină a instituţiei a fost filmată în timp ce mergea cu viteză, pe contrasens, cu girofarul pornit. Din cei 7, doar 4 au ajuns să dea declaraţii.

Cei 4 bărbaţi au susţinut că atitudinea poliţiştilor locali este abuzivă. Ei acuză că li se îngrădeşte dreptul la libera exprimare. Aceştia mai spun că este suspect cât de uşor a obţinut Poliţia Locală adresele lor personale.

Poliţia Locală din Târgu Jiu nu a stabilit încă o sancţiune în acest caz. O decizie va fi luată după ce vor fi audiaţi toţi cei implicaţi.

VEZI şi Un primar din România, imagini pe Facebook cu cei care fac mizerie: Doamna aruncă pe geam o oală plină cu tăiţei. Incredibilă nesimţirea