Interviu tulburător: O artistă din România a revenit din morţi: „Dumnezeu mi-a dat o palmă şi m-am trezit” VIDEO

O cumpănă grea a aruncat-o în pragul morţii pe cântăreaţa Ana Mardare. La doar 30 de ani, a fost operată de urgenţă pe creier, a stat în comă aproape două săptămâni, iar când s-a întors din morţi, a învăţat din nou să meargă şi să vorbească. Într-un interviu tulburător, artista a povestit, la România TV, drama pe care a trăit-o, despre care spune că este o palmă pe care a primit-o de la Dumnezeu.

02 nov. 2017, 20:21
Interviu tulburător: O artistă din România a revenit din morţi: „Dumnezeu mi-a dat o palmă şi m-am trezit” VIDEO

Pentru Ana Mardare timpul s-a oprit în loc pentru aproape două săptămâni. Aflată în comă, artista în vârstă de numai 30 de ani a zăcut inconştientă pe un pat de spital.

Boala a lovit-o din senin pe tânăra cântăreaţă. Pe 13 noiembrie 2016, iubitul ei a găsit-o prăbuşită pe podea în convulsii. La spital, medicii i-au descoperit o tumoare pe creier, mare cât o portocală, iar şansele de a-şi reveni nu erau prea mari.

Într-o confesiune de suflet, Ana Mardare spune că toată acestă suferinţă prin care a trecut a avut un singur scop: să-şi schimbe radical viaţa.

La un moment dat, am trecut printr-o situaţie pe care sunt convisă că Dumnezeu a îngăduit-o. Am trecut printr-o situaţie de … de fapt Dumnezeu mi-a dat o palmă şi m-am trezit. Noi ne rugăm să scăpăm de boală, iar Dumnezeu se roagă de noi să ne debarasăm de păcate. A fost învăţătură de minte această boală pe care am avut-o… Prin coma prin care am trecut. Nu-mi este absolut teamă de nimic. După ce am trecut prin ce am trecut nu-mi mai este teamă nici de moarte. Atunci când eşti cu Iisus Christos nu-ţi este teamă de nimic, adică nici de moarte nu-mi mai este teamă„, a spus artista.

În timpul comei, Ana nu a simţit şi nu a auzit nimic din ce se petrecea în jur. Cu toate acestea, artista mărturiseşte că în acele zile a avut permanent alături un înger păzitor, iar rudele care i-au vegheat agonia spun că Ana a vorbit tot timpul cu diverse personaje.

Recuperarea a fost anevoioasă, iar vreme de şase luni Ana a învăţat din nou să meargă, să vorbească şi să cânte.

De la operaţie, viaţa Anei s-a schimbat radical.

Eram o tipă jovială, eram o tipă… căreia îi plăcea mult viaţa şi cântatul şi toate lucrurile pe care le iubeşte orice pământean. Această boală m-a adus cu picioarele pe pământ. Probabil că nu mai dau atât de multă importanţă lucrurilor materiale, ci lucrurilor spirituale, adică sufleteşti. Pun mai mult preţ pe lucrurile sufleteşti decât pe cele trupeşti, pământeşti„, a spus cântăreaţa.

Citeşte şi Concurentă de la Vocea României, operată pe creier. „Tumora a avut 7 centimetri”