INTERVIU cu omul din spatele cancan-urilor, Adrian Artene: „Simt că Dumnezeu îmi vorbeşte!”

Nu există vedetă în showbiz să nu tremure când îi aude numele sau politician să aibă somn noaptea când pornește Adrian Artene o investigație.

06 iun. 2016, 09:33
INTERVIU cu omul din spatele cancan-urilor, Adrian Artene: „Simt că Dumnezeu îmi vorbeşte!”

Reporterii feminis.ro au vrut să afle cum este de fapt cel mai temut jurnalist din România când lasă condeiul jos și au reușit în premieră să îl descoasă pe șeful cancan-urilor.

1. Sute de investigații, zeci de invitați cu care ai dat de pământ, o mulțime de dezvăluiri, boudoir-uri, perdele trase, ce să mai enumăr, zici că ai în subordine SRI-ul, DNA-ul, ANI-ul și DIICOT-ul… Cum s-ar descrie Adrian Artene că om în viață de zi cu zi, atunci când nu „vânează” vedetele și politicienii?

Sunt un om cu „defecte”: obișnuiesc să citesc, să scriu poezii, să mă plimb și încerc, totodată, să fiu un soț „super”, un tată „mișto”, un prieten „fain”. Sunt eu!

2. Ai avut și tu la rândul tău parte de o mulțime de „mitralieri” în presă (îmi spuneai că la un moment dat, Vadim Tudor, în România Mare îți făcuse chenar special cu poză și cu textul „scuipați aici”). Cum le-ai combătut și cum ai „supraviețuit” atacurilor?

Au fost vremuri… Erau anii 1998-2000! De atunci, i-am iertat orice lui Vadim Tudor într-o noapte în care, în emisiunea pe care o prezentăm la Kanal D, mi-a dăruit (după ani în care dezvoltase o ură, totuși, moderată la adresă mea) o cutie muzicală, spunându-mi „M-am întors azi de la Viena și de la Casă Beethoven i-am adus fetiței tale o balerină”! M-a impresionat profund! Am dobândit în acea seară lecția iertării. Altfel, rupându-mă de contextul anterior, m-am imunizat și admit azi că oamenii au dreptul la opinie, fie ele și opinii injuste.

3. Acum că te pregătești să devii a două oară tata, chiar „Totul mai e Cancan”?

Totul e doar de la… Dumnezeu! Restul e aparentă, nimic altceva!

4. Ioana ne spunea într-un interviu acordat feminis.ro că duce un stil de viață extrem de sănătos. Dar tu? „Te-ai dat” după ea? Ce poți să ne spui despre poftele graviduței?

Citeste continuarea pe feminis.ro