Ioan şi Victor Becali, AUDIAŢI la DNA în dosarul MITEI

Ioan şi Victor Becali au ajuns, marţi, la sediul DNA; unde sunt audiaţi în dosarul legat de mituirea judecătoarei Geanina Terceanu.

24 nov. 2015, 08:52
Ioan şi Victor Becali, AUDIAŢI la DNA în dosarul MITEI

Fraţii Becali sunt încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, unde îşi ispăşesc pedepsele primte în Dosarul Transferurilor. Ei au fost aduşi în arestul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiaţi de DNA.

Citeşte şi Dosarul Transferurilor, stenograme compromiţătoare. Ce a vorbit Victor Becali cu denunţătorul său

Anchetatorii au strâns dovezi potrivit cărora frații Becali au plătit, pentru achitarea din 3 aprilie 2012 de la Tribunalul București, 220.000 de euro. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) și-a dat avizul pentru reținerea și arestarea judecătoarei Geanina Terceanu.

Citeşte şi Mită în dosarul Transferurilor. Judecătoarea Geanina Terceanu, Victor şi Ioan Becali, arestaţi preventiv

Geanina Terceanu și-a trecut mita primită în declarația de avere. Astfel, ea a consemnat în declarația din 2010 că, în urmă cu un an, și-a cumpărat un apartament în centrul Capitalei. În același interval, nu figurează niciun împrumut sau câștig suplimentar în contul judecătoarei.

În mituirea magistratului ar fi implicat și Cristian Borcea, aflat, alături de frații Becali, în penitenciarul Poarta Albă.