Ioana Tufaru îşi va boteza în sfârşit băieţelul. Nu o să-ţi vină să crezi cine este naşa

Ioana Tufaru își va boteza în sfârșit băiețelul, mai ales că de ceva timp, fiica Andei Călugăreanu rămăsese fără nașă care să îi creștineze copilul. Cea care s-a îndurat să salveze situația este Maria Niculescu, mama vitregă a acesteia.

31 aug. 2016, 15:51
Ioana Tufaru îşi va boteza în sfârşit băieţelul. Nu o să-ţi vină să crezi cine este naşa

Ioana Tufaru marturisit ca cea care a acceptat sa o ajute cu crestinarea fiului ei, este fosta sotie a tatalui sau, Maria Niculescu. Ioana a povestit ca a fost extrem de incantata ca nasa micutului Luca va fi cea care i-a fost mama vitrega ani la rand, desi la un moment dat au fost certate la cutite.

Ioana a recunoscut ca a avut multe lucruri bune de invatat de la mama sa vitrega, pe vremea cand locuiau impreuna. „Eu nu i-am zis mama vitrega, ci mama de-a doua! Am invatat multe lucruri bune de la ea! Mi-a dat numai sfaturi bune in viata: sa am grija de mine, sa nu fiu destrabalata, sa fiu mereu aranjata, curata! Am avut ce sa invat de la ea!”, a spus Ioana, portivit b1.ro.

„Eu n-am crezut ca Ioana poate sa aiba grija de un copil. Are o grija extraordinara”, a laudat-o viitoarea nasa.

Intrebata daca planuieste sa devina inca o data mama, Ioana a raspuns, categoric, nu. „Nu mai vreau. Mi-ar placea, o spun sincer, si o fetita, pentru ca mi-am dorit foarte mult o fata. In vremurile pe care le traim, e foarte greu”, a marturisit Ioana.