Iohannis anunţă că va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din Clubul Colectiv

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din Clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015, în urma căreia au murit 64 de oameni. El şi-a exprimat speranţa că vor participa mulţi români la comemorarea victimelor tragediei.

26 oct. 2016, 09:19
Iohannis anunţă că va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din Clubul Colectiv

Preşedintele Iohannis a spus că nimeni nu a uitat tragedia de la Colectiv şi nimeni nu a încetat să spere că lucrurile se vor îndrepta.
 
Şeful statului a adăugat că trebuie să admitem că această tragedie este o rană adâncă pentru români şi nici acum, după un an de zile, nu se poate spune că societatea a trecut peste sentimentul de revoltă.
 
Klaus Iohannis a anunţat că va participa la evenimentele de comemorare a tragediei din urmă cu an, în urma căruia 64 de persoane şi-au pierdut viaţa.
 
”Sper să o facă şi mulţi alţi români”, a mai spus preşedintele la Adevărul Live.
 
Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, printr-un concert în Colectiv. În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean şi-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.